in

Michelle (40) gaat met veel mannen naar bed: ”Ik kan moeilijk nee zeggen”

De 40-jarige Michelle ervaart een uitdagende periode. Na een huwelijk waarin ze weinig liefde ontving, is haar leven nu drastisch anders. Ze belandt regelmatig in bed met verschillende mannen, niet omdat ze dat per se wil, maar omdat ze moeilijk nee kan zeggen.

Een ongelukkige relatie
In een interview met damespraatjes deelt Michelle haar verhaal. Na vijftien jaar besloot ze een punt achter haar relatie te zetten. “Als ik terugdenk aan hoe ik toen leefde, begrijp ik er niets van. Elke dag voelde hetzelfde aan en ik was een schim van mezelf.”

“Ik droeg altijd zwarte, ruime kleding om mijn lichaam te verbergen. Tijdens intieme momenten moest het licht uit.”

Mannen tonen interesse
Haar leven nam twee jaar geleden een andere wending. Ze sloot zich aan bij een sportschool, verloor 15 kilo en veranderde haar kledingstijl. Weg waren de wijde kleren, ze koos voor strakke rokjes.

Lees ook
Gevangene Scheveningen snijdt eikel af en eet zijn ballen op

Dit resulteerde in veel aandacht van mannen. “Ik heb nu een geweldige tijd met mannen die me bewonderen, die me willen, die me beminnen en steeds terugkomen. Het is ongelooflijk, nietwaar?”

‘Moeite met nee zeggen’
Michelle wordt overladen met complimenten en benaderd door mannen die met haar willen praten. Ze heeft inmiddels een lijst met verschillende mannen, niet alleen voor s*ks. “Er is er zelfs een die me mee uit neemt naar de film. Daarna eindigen we vaak in bed, maar toch.”

Hoewel haar leven veranderd is, worstelt Michelle met een probleem. Ze kan geen nee zeggen. “Ik vind het lastig om iemand af te wijzen. Ik wil niemand teleurstellen.”

Lees ook
Christy (26) stapt met haar stiefvader (51) in huwelijksbootje. Moeder kapot van verdriet

En dus opent Michelle haar armen voor vele heren. “Sommige mannen vind ik niet eens zo leuk, maar ze verwennen me wel. Die wil ik dan in mijn leven houden. Het is heerlijk als mannen me bewonderen en me laten genieten. Hoe kan ik dan nee zeggen?”

Eenzaamheid
Michelle voelt zich soms schuldig en heeft een vriendin die haar waarschuwt. Ze kan niet doorgaan zoals ze nu bezig is.

“Ik kan niet goed grenzen stellen. Ik kan echt niet nee zeggen als een man met me naar bed wil. Ik ben bang dat als ik dat wel doe, de aandacht snel verdwijnt. Dan blijf ik misschien wel alleen achter. Ik geniet zo van die mannelijke aandacht. Die wil ik altijd.”

Automobilisten filmen zwaar ongeval op A58: Krijgen allemaal boete 420 euro

Zoveel contant geld mag je dit jaar maximaal bij je bank opnemen