in

Michael van der Plas ruzie met agente na snelheidsovertreding

Michael van der Plas kan een behoorlijke boete tegemoet zien. De ex van Barbie werd namelijk staande gehouden door de politie nadat hij in de bebouwde kom maar liefst 45 kilometer te hard reed. Echt respectvol naar de agent toe is Michael niet…

 

Dat is te zien in de eerste vlog van Michael en zijn vriendin Naomi, De Van Der Plasjes Draaien Door. Michael reed in zijn Mercedes 95 kilometer per uur, waar hij slechts 50 mocht. Na een correctie, kwam de agente uit op een overtreding van 41 kilometer.

Als de agente vraagt of Michael even in de auto wil wachten, blaft hij haar toe: „Ik bepaal zelf wel waar ik sta.” Vervolgens probeert ze hem uit te leggen dat hij mogelijk een groter probleem heeft dan dat hij zelf denkt. Het blijkt namelijk dat hij in het verleden vaker staande is gehouden door de politie nadat hij te hard had gereden. De agente vertelt hem dat er misschien een proces-verbaal op hem wacht, maar hakkelt in haar verhaal, waarop Michael losgaat. „Denk of weet je dat zeker? Wat is nou het verhaal? Je hebt strepen, maar je weet het geen eens zeker.” Michael laat het daar niet bij: „Ik bedoel, je gaat toch naar zo’n Politieacademie, dan leer je daar toch eigenlijk de wet, maar zij wist zelf de wet ook niet. Ik wist het zelfs nog beter dan haar.”

Lees ook  Zo zag Brody van Ex on the Beach er vroeger uit

Michael zelf lijkt de ernst van zijn overtreding nog niet zo in te zien. „Ah joh, ik doe wel bezwaar aantekenen”, laat hij de agente weten. „Dat ding klopt niet. Heb je dat ding bij de Action gekocht?”

Of Michael zijn rijbewijs kwijtraakt, is nog onduidelijk. Zelf heeft hij er alle vertrouwen in. „Volgens mij is vijftig te hard invordering van je rijbewijs, dus ik had dit keer geluk.”

Lees ook  Miljuschka oogst lof met laten zien rondingen

De ‘snuit-challenge’ is heel populair, maar is het wel veilig voor je hond?

Jacob, 15, woog 320 kilo – kijk nu naar zijn transformatie een jaar later