in

Michael P. rende na moord met mes door tuin van kliniek

Michael P. rende in de periode kort nadat Anne Faber verdween met een mes door de tuin van de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder waar hij verbleef. Volgens verschillende bronnen maakte hij een verwarde indruk en wilde hij de denkbeeldige ninja’s die hij zag iets aandoen. Ook snoof P. in deze periode ritalin.

Verschillende bronnen melden tegen het AD in de dagen nadat Anne verdween in de kliniek vreemd gedrag vertoonde. Zo maakte hij volgens een bron ‘een doorgesnoven indruk’. ,,Hij sloeg pillen ritalin stuk en snoof het vermalen poeder op. Ook gebruikte hij cocaïne. Niet veel later zagen we hem een mes door de tuin rennen, omdat hij de ninja’s die hij zag iets wilde aandoen.”

Lees ook  Vrouw vermoordt 8 puppies recht voor hun moeder’s ogen, alleen om haar een ‘belangrijke’ les te leren

Een andere bron bevestigt dit verhaal en schrok, omdat P. juist in het open gedeelte van de forensisch psychiatrische kliniek van Altrecht Aventurijn verbleef. ,,Hij kon totaal niet met die vrijheden omgaan en gebruikte veel drugs. Dat is daar makkelijk te verkrijgen.”

De bronnen vertellen dat P. het gebied rond Aventurijn goed kende. Regelmatig ging hij samen met andere cliënten op de scooter het gebied in, om daar op stille plekjes een joint te roken. ,,Regelmatig nam hij cliënten mee achter op zijn scooter om bij de Soesterduinen te gaan chillen.’’

Lees ook  Boevenspotter Jaime helpt politie Amsterdam met het arresteren van 2 winkeldieven: Bingo!

Verder blijkt dat P. zich de zaterdag nadat hij Anne hoogstwaarschijnlijk heeft omgebracht ‘verveelde’. In chatgesprekken, in bezit van AD, vertelt hij dat hij niks te doen had en dat het ‘saai is op de afdeling’. Ook kondigt hij aan die middag naar Zeewolde te gaan om daar eerst zijn moeder te bezoeken en daarna ook nog even bij zijn vader langs te gaan.

Vrouw Maakt Elke Dag Een Selfie… Met Een Schokkend Eind

Het ziet eruit als een gewone jurk. Maar kijk nu wanneer de camera uitzoomt.