in

Mia Khalifa onthult: “Dit is mijn nieuwe liefde…”

Mia Khalifa heeft via Instagram laten weten wie, of beter gezegd welk team, haar nieuwe liefde is.

West Ham United
Het gaat om West Ham United, een traditionele voetbalclub uit Londen! Haar favoriete speler? Lorius Karius! Mia liet in een eerder bericht op Twitter al weten hem een toppertje te vinden.

Khalifa liet vorig jaar in haar Instagram-story weten dat ze een supporter is van de oeroude club West Ham United. Aan haar 12,5 miljoen volgers liet ze weten dat de 1e dagen van het project een groot succes waren.

Lees ook  Meisje dat als baby door haar moeder in de oven werd gebakken, krijgt onverwacht nieuws over mama.

Loving London
“Het is een ongelooflijk project. Ik kon niet wachten om het met jullie te delen #PremierLeague”, schreef ze als bijschrift. Warmgedraaide fans bleven niet achter en reageerden enthousiast. “Ik kan niet wachten!” en “Wat? Ik vind het leuk wat ik lees” waren veelgelezen reacties. Een ander was cynisch. “Nou, gefeliciteerd.”

Khalifa is een West Ham-fan omdat ze de bekende film Green Street Hooligans had gezien. Sindsdien is ze verknocht aan The Hammers. “Sindsdien ben ik verliefd op West Ham. Ik ben nog nooit naar een wedstrijd geweest”, sprak de in Libanon geboren entertainer vorig jaar tegen meerdere media.

Lees ook  Deze jongen is duidelijk voor gelijke behandeling tussen mannen en vrouwen!

Fanatiek
“Ik kon het stadion vanuit de verte zien. Nu wil ik heel graag een wedstrijd bezoeken.” De fans in de film haalden haar over. “Dat waren foute jongens, badasses. Daar houd ik van, een beetje ruige gasten. Ook vond ik het liedje over Bubbles leuk.” Wie kennen genoeg mensen die met jou naar een potje ballen willen kijken, Mia!

Bekijk hier een video van Mia samen met haar vriend!

Ex van Cristiano komt met bewijzen: “Kijk wat hij heeft gedaan!”

Yuri van Gelder reageert op het feit dat er wiet is gevonden