in

Met een simpel stukje tape toont deze man hoe je aangedampte ramen vrijwel ogenblikkelijk ontwasemt.

Aangedampte ruiten is een plaag waar alle autobestuurders tijdens de winter mee geconfronteerd worden. Je springt ’s ochtends in de auto en je bent klaar om weg te rijden, tot je beseft dat je ramen aangedampt zijn. Normaal moet je een eeuwigheid wachten tot de damp verdwenen is. Maar daar komt nu een einde aan! Er bestaat namelijk een eenvoudige truc tegen aangedampte ramen en het werkt perfect!

Lees ook  De 9-jarige wordt op school uitgelachen als “flikker.” Maar als zijn moeder verneemt hoe zijn leraar reageert, springen de tranen in haar ogen.

Chris Fix is de man die de meeste hacks tegen aangedampte ruiten uitprobeerde. Eerst neemt Chris een beetje tape en creëert vijf secties om vijf verschillende oplossingen te proberen. Dan neemt Chris de materialen die hij nodig heeft voor zijn experiment: RainX, scheergel, babyshampoo, aardappelen en handzeep.

Nadat hij de verschillende materialen in de secties gesmeerd heeft, neemt Chris een pot heet water en probeert de raam te laten aandampen. Sommige oplossingen werken helemaal niet! Maar er zijn enkele middeltjes die verrassend genoeg wel werken.

Lees ook  Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!

Kijk hieronder welk product het beste uit de test komt en DEEL dit met je vrienden!

Blinde man verbaasd wanneer vreemde hem langs achter vastpakt. Seconden later beseft de man dat hij z’n leven redde.

Voor en na: 16 foto’s van vrouwen met en zonder make-up.