in ,

Met de ‘s*ks-oefeningen’ van deze fitnesstrainer word je een beest in de slaapkamer

De Britse Patrick Toechterle is een fulltime fitness coach die ook een redelijk populair TikTok-account heeft.

Het zijn vooral één soort van zijn filmpjes die viraal gaan en heel wat kijkrecords breken voor hem. Zo toont hij geregeld ‘s*ks-oefeningen’ zodat je beter presteert in de slaapkamer.

Trainingen die de juiste spieren trainen om allerlei standjes op de beste manier uit te voeren terwijl je deze ook langer blijft volhouden dan 30 seconden.

Lees ook  Man denkt dat hij zwijn is en geeft €500 uit voor een paar slagtanden "

Wat hij trouwens toont en vertelt is niet zomaar uit de duim gezogen. Stretchen en een vlotte mobiliteit zijn namelijk cruciaal als je een gezond en aangenaam s*ksleven wil.

Ook oefeningen waardoor je een betere uithouding hebt, zijn cruciaal als je eens wat anders wil doen dan enkel maar het missionaris-standje.

Lees ook  Experiment: Man stopt eigen zaad in ei om te zien wat eruit komt!!

Pak je notitieblokje er dus maar bij en doe onderstaande oefeningen. Je vrouw/man/minnares/vriendin/schoonmoeder zal je dankbaar zijn.

@patrick_toechterleBETTER SEX 🔞#fy #fyp #foryou #foryoupage #ukfit #uktiktok #ukfitfam #hipmobilityexercise #hipmoves #hipmobilitywork #onlinecoach #ukfitness #fittok

♬ Bad Habits – Ed Sheeran

@patrick_toechterleErot*c EXPERIENCE 🔞🔥 #fy #fyp #foryou #foryoupage #ukfit #uktiktok #ukfitfam #onlinecoach #ukfitness #fittok #hipmobilityexercise #workouttips #uk

♬ Bad Habits – Ed Sheeran

Hoe lang doet een bak vol maden erover om een grote hamburger op te eten?

Koppel verlaat ziekenhuis al kussend en omhelzend na gevecht met hakbijl