in

Meng deze 2 ingrediënten en zie wat er na enkele minuten met je huid gebeurt….

Zwarte peper olie is rijk aan mineralen en vitaminen. Ze omvat vitamine A (bètacaroteen), wat zeer gunstig voor de oculaire gezondheid-en voor antioxidant activiteit is. Vitamine K is belangrijk voor het behouden van een goede bloedsomloop en stofwisseling, spieren en botten.

Bovendien bevat het calcium, kalium en selenium. Calcium is goed voor botten, en kalium voor het reguleren van de bloeddruk, en selenium is nodig voor de juiste vorming van botten, nagels, haar follikels en tanden, en voor een goede werking van de hersenen.

Hieronder kun je  4 nuttige zelfgemaakte recepten met zwarte peper olie maken. Dit is uitstekend, en een natuurlijke manieren om je huid met deze olie te hydrateren:

Lees ook  Waarom je altijd Cola in de koelkast zou moeten hebben – deze truc kan levens redden
 Yoghurt en Peper  Mengsel
Combineer een eetlepel zwarte peper en twee eetlepels yoghurt. Wanneer je een pasta hebt, breng het dan aan op een schone huid,en wrijf in cirkelvormige bewegingen gedurende enkele minuten. En was het dan af met koud water.
Dit exfoliërende mengsel zal je huid schoon maken, vlekken en littekens elimineren, en je huid weer laten stralen.
 
Masker met peper en honing tegen acne
Ingrediënten:
Een halve theelepel zwarte peper
Ei wit schuim
Een eetlepel honing
Meng de ingrediënten,en breng het masker op je gezicht aan. Laat het ongeveer 15-20 minuten zitten,en was daarna je gezicht. Dit masker helpt tegen puistjes en acne.
Etherische peperolie tegen cellulitis
Meng 3-4 druppels etherische zwarte peper olie  , met 100 ml body crème, en  wrijf het op je cellulitis en vetophopingen in de ochtend en in de avond.
 
Cellulitis Body Olie
Ingrediënten:
2 eetlepels amandelolie
2 eetlepels sesamolie / druivenpitolie
4 druppels etherische zwarte peper olie
Meng alle ingrediënten en wrijf het mengsel op je lichaam, na tweemaal daags baden. Probeer je te focussen op de problematische gebieden. De olie verhoogt de elasticiteit van de huid en de huid toon, terwijl op hetzelfde moment de cellulitis en vetophoping vermindert.

Lees ook  102-jarige vrouw verdacht van moord op 92-jarige buurvrouw.

Hij werd verliefd op een vrouw die per vergissing zijn nummer had gedraaid. Maar toen hij zag wie het echt was, was hij stomverbaasd

Heb jij ook altijd last van ingegroeide haren na het scheren? ZO voorkom je dat!