in

Meloenen van Fiona (25) stoppen maar niet met groeien en verpesten haar leven

Een moeder met nog-steeds-groeiende borsten laat weten dat haar leven is ‘geruïneerd’ door de grootte van haar meloenen. Ook heeft ze laten weten dat ze tegenwoordig ook het huis niet uit kan vanwege haar grote meloenen. De 25-jarige Fiona Hornby heeft al sinds haar tiende last van de grootte van haar meloenen…

Tijdens de puberteit groeiden ze van een C-cup tot een 90 J. De grootte van de meloenen zorgt ervoor dat Fiona moeite heeft om kleding te vinden en ze heeft continu rugpijn. Ze kan niet langer dan vijf minuten op haar voeten staan en haar moeder laat weten dat de rugpijn de oorzaak is waarom ze amper het huis uit komt.

‘Mijn enorme meloenen hebben mijn leven geruïneerd’, zei Fiona, uit Bolton, Greater Manchester. ‘Ze hebben alles beïnvloed. Mijn gevoel van eigenwaarde heeft een dieptepunt bereikt, ik kan geen kleding vinden die past en ik kan niet dezelfde dingen dragen als mensen van mijn leeftijd.

Rugpijn
‘Ik heb vreselijke rugpijn door het gewicht van mijn borsten. Ik kan niet goed slapen en als ik de afwas moet doen, moet ik halverwege een pauze nemen omdat de pijn zo verschrikkelijk is. ‘Ik vind het moeilijk om naar buiten te gaan omdat mensen denken dat ik grote borsten heb omdat ik er dik uitziet. Sommige mensen hebben zelfs gevraagd of ik een boobjob heb laten doen omdat ze zo groot zijn.

‘Fiona kreeg de diagnose macromastia – een aandoening die abnormale vergroting van het borstweefsel veroorzaakt – in 2015, na jarenlang te hebben afgevraagd waarom haar meloenen zo groot waren in vergelijking met andere meisjes van haar leeftijd. De aandoening heeft haar achtergelaten met verkleurde meloenen die bedekt zijn met pijnlijke zweren en huiduitslag.

Lees ook  Patricia Paay sliep bij haar schuldeiser

Slak
Ze vertelde verder: ‘Van de leeftijd van 10 tot net na de universiteit kon ik niks dragen wat mijn meloenen zouden verbergen. Toen ik nog op de basisschool zat, had ik cup C. ‘Ik zou een’ slak ‘worden genoemd omdat het er altijd uitzag alsof ik ze probeerde te laten zien, maar dat probeerde ik niet, ik wilde gewoon dezelfde dingen dragen als andere meisjes.

‘De pijn kan soms verschrikkelijk zijn. Ik werd ooit echt doodsbang omdat ik in bad ging en ik keek naar beneden en mijn meloenen waren paars. ‘Mensen zeggen: “Ik zou met je willen ruilen”, maar dan zeg ik “dat wil je niet, ze verpesten mijn leven”. ‘Ik ging eens een bh passen en ik ging naar de kleedkamer en de dame in de paskamer keerde zich naar me toe en zei: “we hebben je maat niet”. ‘Dit maakte mij heel erg van streek.’

De pijn die Fiona aan haar meloenen heeft, betekent dat ze niet eens goed kan slapen. Ze had altijd een actieve levensstijl, maar kan nu niet naar de sportschool vanwege de pijn die ze heeft van het lopen. Fiona zei: ‘Als ik in bed lig, is het alsof ik stikte. Ik kan niet op mijn buik liggen omdat ze te groot zijn. ‘In slaap vallen kan soms een echte worsteling zijn.

Lees ook  Sandra en haar dochtertje mogelijk besmet met coronavirus, maar ze krijgen geen hulp

Als ik iets van hetzelfde als andere meisjes wilde dragen, moest ik het minstens vijf maten groter kopen, zodat de kleding op zijn minst zou passen. Vroeger werkte ik in de detailhandel, maar ik kan niet lang staan, dus moest ik een kantoorbaan hebben. ‘Ik wil dat mensen begrijpen hoe moeilijk het is, ik ben zwaarder geworder omdat ik niet goed kan bewegen, omdat mijn meloenen zo groot zijn. Het is een vicieuze cirkel.

Borstverkleining
‘Fiona is onlangs moeder geworden voor baby William en zei dat haar meloenen ook problemen hebben veroorzaakt bij haar pasgeboren baby. Nu is ze wanhopig op zoek naar een b*rstverkleining, maar Fiona beweert dat ze de operatie niet op de NHS kan krijgen. Dus, ze doet een beroep aan de mensen en streeft ernaar €6.300 bij elkaar te krijgen via GoFundMe.

Ze zei: ‘Ik kon William niet als baby b*rstvoeding geven. ‘Ik was doodsbang dat ik hem zou laten stikken omdat ik hem niet goed kon vasthouden, omdat ik mijn meloenen moest vasthouden. Ik kon zijn gezicht niet eens zien. ‘Als ik de operatie gedaan zou hebben, zou ik me een nieuw persoon voelen. Ik zou weer gaan leven, ik zou kunnen gaan winkelen voor blouses en kleding die ik nooit heb kunnen dragen.

Tienermoeder koos zoon’s geboorte boven kankerbehandelingen, sterft maanden na bevalling

Man ‘gepest op werk’ steelt €180.000 van zijn bazen en verbrast het aan cocaine en prostituees