in

Melissa vraagt of ze mooier is geworden door de 800 tatoeages: Wat vinden jullie van haar?

Melissa Sloan (46) drukt na meer dan 800 tatoeages de pauzeknop in. Alles moet wijken voor de komst van haar achtste kind, zo blijkt.

De vrouw uit Powys (Wales) liet jarenlang minstens drie tattoos per week zetten. Ze kocht zelfs haar eigen tattoomachine, zodat ze geen afspraak meer hoefde te boeken bij haar vriend. Nu kan hij haar tenminste onder handen nemen wanneer ze maar wil.

Aan de inktverslaving komt echter (even) een einde. “Ik stop er gedurende negen maanden mee”, verklaart ze in ‘The Mirror”. “Ik wil geen schade berokkenen aan de baby die in mijn buik zal komen te zitten. Ook roken en drinken zijn trouwens taboe geworden.”

Klein risico
Is het dan gevaarlijk voor een zwangere dame om een tattoo te laten zetten? De medische wereld geeft voorlopig geen sluitend antwoord vermits er nog te weinig onderzoek naar gedaan werd. In theorie bestaat er wel een (zeer kleine) kans dat de chemicaliën in de inkt een negatief effect kunnen hebben op de ontwikkeling van de baby.

Lees ook
Man vergeet twee maanden lang dat zijn autoraam nog openstaat

Haar jongste kinderen Summer en Autumn zijn nu 9 en 11 jaar. Als er nog een nakomertje volgt, zou dat het derde kind zijn met haar huidige partner Luke. Met haar vijf andere kinderen heeft ze nog nauwelijks contact.

“Te vernederend”
Sloan verscheen eind vorig jaar ook al in de pers omdat ze met haar excentrieke uiterlijk nergens meer welkom was. Het schooltoneel van haar dochter mocht ze bijvoorbeeld enkel in haar eentje buiten volgen, via een raam in haar klas. Dat voorstel weigerde ze uiteindelijk wegens te vernederend.

Lees ook
Zien: Emma Heesters breekt het internet met bloedhete foto!

Dat Sloan anders behandeld wordt, vindt ze zelf een schande. “Als de school iets organiseert – een kerstfeestje bijvoorbeeld – word ik niet uitgenodigd. Luke moet dan altijd alleen gaan. Ik ben daar best jaloers om, maar heb geen andere keuze. Ik wéét hoe de ouders en leerkrachten daar over me denken”, klonk het.

Op straat krijgt Sloan de nodige verwensingen te horen. Een job zoeken is onmogelijk geworden en zelfs café-uitbaters laten verstaan dat haar aanwezigheid niet gewenst is. “Ze vinden het allemaal aanstootgevend, maar ikzelf let er niet meer op”, besluit de vrouw.

Hieronder ziet u tot slot nog een foto uit de periode dat haar gezicht nog niet volledig getatoeëerd was.

Gia (27) verkoopt zichzelf aan de hoogste bieder: “Met een glas wijn op red ik het wel

86-jarige Koosje zoekt een toyboy: “Ik slik door, veel jonge vrouwen niet!”