in

Melissa “kan geen baan krijgen” vanwege tatoeages, laat elke week drie nieuwe tattoos zetten

Melissa Sloan (45) is een moeder die “verslaafd” is aan tatoeages. Ze laat elke week drie nieuwe tattoos zetten en draagt een inktpistool bij zich. Maar door andere mensen wordt ze vaak met de nek aangekeken.

Ondanks het feit dat Mellisa aangeeft dat ze geen baan kan krijgen vanwege haar uiterlijk, zal ze niet stoppen met het zetten van tatoeages.

De moeder van twee kinderen uit Wales vertelde dat haar tattoos voornamelijk door haar vriend thuis worden gedaan. Aan The Daily Star liet ze weten:

“Ik neem drie tatoeages per week. Het is alsof je verslaafd raakt aan een sigaret of een drankje. Ik kan het nu niet stoppen, het is verslavend, in ieder geval voor mij.”

Lees ook
Man breekt in, trekt zijn kleren uit en loopt naakt naar buiten

Ze draagt een inktpistool overal mee naartoe. “Mijn vriend zet ze, hij doet mijn ‘gevangenis tatoeages’”.

Maar haar liefde voor tatoeages eist een tol. Mensen kijken haar raar aan en ze heeft moeite om een baan te behouden.

“Ik kan geen baan krijgen. Ze willen me niet. Ik heb gesolliciteerd voor het schoonmaken van toiletten waar ik woon en ze nemen met niet aan vanwege mijn tatoeages,” vertelde de moeder.

Lees ook
Megapenis van 2,5 meter binnen mum van tijd verkocht

Ze vervolgde: “De eerste baan die ik had, eeuwen geleden, was toiletten schoonmaken. Mensen hebben gezegd dat ik nog nooit in mijn leven een baan heb gehad. Ik had er eentje en het duurde niet lang.”

Toch geeft Melissa aan graag te gaan werken: “Maar als iemand me morgen een baan zou aanbieden, zou ik gaan werken – ik zou op dat aanbod ingaan.”

De moeder geeft aan dat dit niet als onverwacht is gekomen. “Ik pas niet tussen mensen omdat ik graag mezelf ben en altijd mezelf zal zijn. Ze hoeven niet naar me te luisteren. Maar ik ga nergens heen.”

Artsen vertellen vermoeide 20-jarige dat ze gewoon lui is – maanden later is haar leven verwoest

Hardwerkende 14-jarige boer Kevin dood gevonden in meer