in

Melanie (43) kan geluk niet op: ‘Eindelijk ontmaagd’

Al sinds haar kinderjaren zit de inmiddels 43-jarige Melanie uit Australië in een rolstoel. Dingen die voor de meeste mensen heel normaal zijn, vormen voor haar een hindernis. Daaronder ook de liefde bedrijven. Nu is ze met 43 jaar eindelijk ontmaagd.

Dit verhaal is absoluut niks om lacherig over te doen. Als peuter kreeg Melanie een zware driftbui. Daardoor ging haar ruggenmerg ontsteken. In de medische wereld wordt dit ook wel myelitis transversa genoemd. Daardoor kan de dame zich nauwelijks bewegen.

Melanie dacht jarenlang dat geen enkele man haar wilde. Bijna had ze alle hoop op ontmaagding opgegeven. Een hulpverlener kon haar overtuigen om toch de hoop maar niet te verliezen. Ze zette samen met Melanie alle opties op een rijtje.

Uiteindelijk vond ze een man die zich verhuurt tegen betaling. Chayse was best bereid om Melanie te ontmaagden en na een gesprek ging de vrouw naar zijn huis.

Lees ook
Tweede kind waarschijnlijk grotere kans om crimineel te worden

Melanie onthult aan de BBC hoe die eerste keer verliep. “Ik stelde wel een miljoen vragen. Ook vroeg ik hem of hij me uit mijn rolstoel kon tillen om op bed te leggen.”

De vrouw boekte meteen een sessie van twee uur lang. Ze vond het enorm spannend. “Ik wist eerlijk gezegd niet meteen wat ik moest doen en was heel nerveus. Ik was een beetje overweldigd door de expert die voor me stond. Ik had mezelf tot op dat moment nog nooit uitgekleed voor iemand.”

Chayse deed volgens Melanie zijn uiterste best om het haar naar haar zin te doen krijgen. “We hebben goed gelachen en het was fantastisch. Na die twee uur waren we de beste vrienden.”

Lees ook
Met deze bureaustoel kan je horizontaal liggen om dutjes te doen op kantoor

Ondertussen bracht Melanie meer dan 48 uur door met Chayse. De kosten liepen wel aardig op natuurlijk. Het uurtarief van Chayse is immers 265 euro per uur, wat een totaal van bijna 13.000 euro maakt.

Toch wilde Melanie nog een laatste sessie met hem. Deze keer wel wat korter. Na twee uurtjes met hem vond ze het wel goed zo.

Maar nu zit Melanie met een ander groot probleem. Ze begon gevoelens te krijgen voor Chayse. “Ik moet mezelf de hele tijd eraan herinneren dat het gaat om een professionele relatie.”

“Anderzijds hielp me dit wel over mijn angsten heen. Ik heb mezelf ingeschreven bij enkele dating-apps. Ik hoop echt dat iemand mij ooit als vriendin wil.”

“Wellicht heb ik geen perfect fitness-lichaam, maar ik kan een man andere dingen aanbieden, zoals onvoorwaardelijke liefde. Hopelijk ben ik dan toch goed genoeg voor iemand.”

Man (35) laat piemel zien aan zonnende vrouwen

Floris zoekt een vrouw die van onder naar vis ruikt: ”Dat kan geen kwaad”