in

Meisje verkoopt zichzelf aan de hoogste bieder: “Met een glas wijn op red ik het wel”

Bizar! De 0ntmaagding van dit meisje gaat naar de hoogste bieder….

De 18-jarige Britse Aleexandra Khefren deed een uitzonderlijk bizarre onthulling tijdens het Britse programma This Morning. Ze gaat haar 0ntmaagding veilen: “Ik verkoop mijn maagdel1jkheid om een nieuw huis te kopen voor mijn ouders, ze worden hun huis uitgezet.”

Aleexandra vraagt een miljoen euro voor haar onschuld, haar ouders weten er volgens het meisje niks vanaf. Het is een strijd tegen de klok, want haar ouders worden in februari op straat gezet. Een deel van het geld wil ze gaan gebruiken om te gaan studeren.

Het Britse meisje verkoopt haar maagdelijkheid via een online esc0rtbureau, ze moest eerst wel bewijzen dat ze echt nog maagd is. De gelukkige winnaar hoeft geen enkele test te ondergaan, ook een s0a-test achten noch Aleexandra, noch het esc0rtbureau noodzakelijk. Want: “iemand die zo veel geld heeft, zal wel geen problemen kennen en een goede man zijn!”

Lees ook  Kind (5) uit Alphen aan den Rijn besmet met het coronavirus - DOODZIEK!

Aleexandra zegt dat haar ouders op de eerste plaats komen, ze heeft hen wijsgemaak dat ze als model op de catwalk gaat. “Mijn vader is een heel strenge man, hij zou hier anders nooit akkoord mee kunnen gaan. Hopelijk zullen ze er nooit achter komen.”

Dat lijkt ons vrij stug, aangezien ze haar verhaal op nationale televisie doet, maargoed. Het uiterlijk van haar toekomstige minaar speelt geen rol, want het is voor haar “puur zakelijk en heeft niks met emotie te maken. Als ik van tevoren een glas wijn drink, dan red ik het wel!” Op social media gonsde de afkeuring voor Alexandra’s vreemde plan: ,,Wat voor boodschap geef je mee aan onschuldige jonge meisjes die geleerd hebben om respect te hebben voor zichzelf en hun lichaam?”, klonk het onder meer. Een andere gebruiker ging iets verder. ,,Dit is gewoon pr*stitutie. Ik snap niet dat je met een volslagen onbekende het bed kan induiken voor geld.”

Lees ook  Verhaal Marius (54) maakt een hoop emoties vrij bij kijkers 'Spoorloos Extra'

Afschuwelijk: deze 74-jarige man werd door inbrekers twee uur lang gemarteld…. Voor een horloge en 175 euro!

BIZAR: 22-jarige Britse Beth viel in slaap op de bank en werd pas na een half jaar weer wakker….