in

Meisje van (13) zeker 100 keer ver kracht, OM eist celstraf

Het Openbaar Ministerie (OM) eist onvoorwaardelijke celstraffen van 42 en 10 maanden tegen twee mannen voor het misbruiken van een meisje dat 13 jaar was op het moment dat het m*sbruik begon. In totaal komen acht mannen vandaag en morgen voor in de rechtbank in Groningen. Het meisje is zeker tweehonderd keer ver kracht.

Het m*sbruik vond plaats tussen januari 2015 en juni 2017 op verschillende plekken in de provincie Groningen. De s*kscontacten werden georganiseerd door de oom van het meisje, Michel M. uit Winschoten, die s*ksadvertenties plaatste. De mannen mochten ‘alles’ met het meisje doen. Ze liep meerdere geslachtsziektes op.

De man die vandaag het eerst moest voorkomen, een 25-jarige man uit Winschoten, bekende de s*ks en zei dat het meisje het zelf ook wilde. Zij had verteld dat ze 19 was. ,,Ik vermoedde niks.’’ Maar in een chatgesprek had zij toegegeven dat ze 14 was, hield de rechter hem voor. De man had destijds geantwoord haar jonge leeftijd niet erg te vinden. Tegen hem eist het OM 42 maanden cel.

Een 38-jarige Almeerder moest vandaag voorkomen omdat hij in 2016 deelnam aan een tri0 in Winschoten met het meisje en de 25-jarige man. ,,Het spijt mij heel erg, maar ik wist niet dat ze minderjarig was’’, zei hij. De twee mannen zouden niet voor de s*ks hebben betaald.

Lees ook  Deze insect duikt overal op in Nederland: Ze richten THUIS enorme schade aan!

Seksverslaafde oom
Het meisje werd het vaakst m*sbruikt door haar seksverslaafde oom. Doordat zij uit huis was geplaatst en een klein sociaal netwerk had, kreeg de man veel invloed op haar. Het meisje was voorafgaand aan het m*sbruik in de veronderstelling dat haar oom zich over haar ontfermde. Ze woonde in bij haar oma. Haar moeder werkte in de pr0stitutie en heeft verslavingsproblemen.

De oom dwong haar ook tot de s*ks met anderen en gaf instructies. Zij moest alles filmen en de video’s naar hem sturen. Om te zorgen dat ze het allemaal goed op beeld kreeg kocht hij bij de Action een statief voor haar. Het gaat om wrede verkr*chtingen. Daarbij werd het kind onder andere vastgebonden aan een boom en kreeg zij cocaïne en andere drugs toegediend. De oom bood haar aan via online s*ksadvertenties. De oom is al veroordeeld tot acht jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Filmen
Ze zou, los van het m*sbruik door haar oom, zeker tweehonderd keer zijn verkr*cht door zeker twaalf tot vijftien mannen. Acht van hen zijn getraceerd en moeten nu voorkomen. Ze komen uit Winschoten, Groningen, Drouwen, Almere, Den Helder en Hoogeveen, en zijn in de leeftijd van 25 tot 46 jaar.

Lees ook  Volle lift in Gronings ziekenhuis stort 6 verdiepingen naar beneden

Het meisje is uiteindelijk op 15-jarige leeftijd zelf naar de politie gestapt. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de m*sbruikers tijdens het daarop volgende onderzoek opgespoord. Ook onderschepte de politie ontelbare chatberichten en e-mails met daarin ook de namen van de verdachten die nu terechtstaan. Per dag behandelt de rechtbank de zaak van vier verdachten.

Tijdens de rechtszaak vorig jaar juni ontkende de oom dat hij haar had gedwongen. De rechtbank veroordeelde hem voor mensenhandel en s*ksuele uitbuiting en bepaalde dat hij zijn nichtje ruim 100.000 euro schadevergoeding moet betalen.

RTV Noord meldt dat de oudste verdachte, een 46-jarige man, op het punt staat een kind uit Haïti te adopteren. Hij heeft daarnaast al twee kinderen die ongeveer even oud zijn als het slachtoffer. Zijn werkgever weet niet dat hij verdacht is, en zijn vrouw zou er kapot van zijn. Het gros van de verdachten heeft geen advocaat, en enkelen van hen spreken geen Nederlands.

Herman en Fleur uit Boer zoekt Vrouw gaan samenwonen

Ultieme poging Julen te bereiken: mijnwerkers graven op 75 meter diepte