in

Meisje uit ‘s-Gravenzande gebroken kaak geslagen door jongen op straat

Twee meisjes uit ‘s-Gravenzande zijn in de nieuwjaarsnacht slachtoffer geworden van een zware mishandeling door twee jongens op straat. Eén van de slachtoffers heeft er een gebroken kaak aan overgehouden.

De tieners fietsten in de nacht van 1 januari naar huis toen ze bij de rotonde van de Dijckerwaal en de Heenweg plotseling werden uitgescholden door twee jongens.

Eén van de twee slachtoffers heeft het hele verhaal op haar Facebookpagina gedeeld.

Lees ook  Schokkende beelden getoond van moord op Peter R. de Vries, dochter Kelly verlaat zaal

Nadat de meisjes reageerden op de scheldende jongens, volgde er eerst bij de één een klap in haar nek, vervolgens werd de ander op haar wang gestompt.

Een ander groepje jongens kwam aan en vroeg wat er aan de hand was. Op dat moment wisten de twee meisjes snel op hun fiets te stappen en door te rijden.

Volgens de slachtoffers hebben ook de dader en zijn vriend toen de benen genomen richting ‘s-Gravenzande, over het fietspad van de Naaldwijkseweg.

Lees ook  Stenengooier vernielt ruit van moskee in Leiden: 'Zijn er flink van geschrokken'

Het meisje dat geslagen was op haar wang, is de volgende dag naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat haar kaak gebroken is.

Nog geen verdachte opgepakt
De meisjes hebben inmiddels aangifte bij de politie gedaan en er is een groot onderzoek gestart.

‘Het is een hele vervelende zaak, we zijn druk bezig met het onderzoek’, laat de politie weten. ‘We hebben nog geen verdachte opgepakt.’

Doodde turnleraar Esmee (14) om misbruik te verbergen?

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe (enorm knappe) vriend en dit is ‘m