in

Meisje poseert voor foto met ouders – 17 jaar later laat ze zien dat niets onmogelijk is

Kinderen hebben als je zelf nog tiener bent is niet echt makkelijk. Je moet school nog afmaken, je hebt vaak geen geld, geen eigen plek om te wonen, en de mensen om je heen helpen je niet.

Dat was in ieder geval de situatie waarin de ouders van Madeleine zich 17 jaar geleden bevonden. Madeleines moeder was 16 en haar vader 17 toen ze geboren werd. Beiden woonden nog bij hun ouders. Niet veel mensen hadden verwacht dat ze bij elkaar zouden blijven.

Alsnog waren de ouders van Madeleine vastbesloten alles goed te doen voor hun dochter, en hoewel ze niet samenwoonden, werkten ze hard om hun dochter op te voeden.

Toen Madeleine klaar was met de middelbare school, zette ze dit bericht op de Love News Matters Facebook page:

“SAMEN hebben we dit gedaan. Mijn moeder was 15 toen ze zwanger van me was, ze kreeg me op haar 16e. Mijn vader was 17. De originele foto komt uit juni, 2000.

Mijn ouders werden door veel mensen veroordeeld maar bleven toch bij elkaar.

Ze leefden allebei met hun ouders maar voedden mij samen op. Ze waren vastbesloten mij een toekomst te geven. Mijn vader werkte full time in de bouw en mijn moeder speelde nog steeds voetbal.

Vandaag de dag hebben ze een sterk, liefdevol huwelijk. Ze hebben een schitterend huis gekocht. Mijn moeder werkt huis en mijn vader heeft een fantastische carriere als aannemer.

Ik heb twee kleine zusjes die in mijn voetstappen zijn getreden. De originele foto is altijd een inspiratie voor mij geweest.

Ik wilde deze foto opnieuw laten maken sinds het begin van mijn eindexamenjaar maar vooral nadat ik wist dat ik naar de universiteit kon.

Ik wilde ook dat het een reflectie zou zijn om te laten zien hoe ver we als familie zijn gekomen.

Mijn ouders zijn altijd een motivatie voor mij geweest om succesvol te zijn op de middelbare school en nu op de universiteit. Ik kan niet vragen om een meer ondersteunende, liefdevolle familie dan degene die God me heeft gegeven. Ja dat klopt, we hebben het SAMEN gedaan!¨

Hoewel veel mensen twijfelden dat de familie bij elkaar zou blijven, hebben de ouders van Madeleine alles gegeven om hun dochter te laten slagen.

Lees ook  Politieagenten vullen koelkast van moeder met eten nadat ze voor €30 voedingswaren had gestolen voor haar 3 hongerige kinderen.

Nu begint ze in de herfst op de universiteit en heeft ze een mooie toekomst voor zich. Zonder haar geweldige ouders had ze nooit een kans gehad. Ze waren een inspiratie voor Madeleine, en nu werken ze hard om haar twee kleine zusjes te inspireren.

De tweede foto, gemaakt op de uitreiking van Madeleines diploma, laat zien dat ze het goed gedaan hebben, ondanks alle obstakels.

Lees ook  “Klaar voor mijn date!” Jonge-vrouw (24) post nog laatste selfie, niet wetend wat haar te wachten staat

Ook genoten van dit hartverwarmende verhaal? Deel het dan met je vrienden op Facebook om te laten zien dat niets onmogelijk is!

Als je denkt dat een klein gebaar iemands leven niet kan veranderen, kijk dit dan

Wil je tekenbeten vermijden in de zomer? Hier is een simpele truc die iedereen kan helpen