in

Meisje is de enige van haar familie die brand overleeft, nu gaat haar foto de wereld rond

In 2013, stichtte iemand vuur in een gebouw in New York waar een klein meisje woonde, genaamd Safyre Terry. Safyre was slechts 5 jaar en woonde samen met haar vader, zus en twee broers.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, vonden ze het kleine meisje onder het dode lichaam van haar vader. Ongeveer 75% van Safyre’s lichaam was bedekt in brandwonden en het was onduidelijk of ze het zou overleven.

Safyre gaf niet op en bleef vechten voor haar leven, en ondanks de amputatie van een voet en een hand, blijft ze lachen, schreef The Independent.

Voor de brand, had Safyre al haar moeder verloren. Het hoederecht werd dan overgedragen naar haar tante, Liz Dolder.

Ik kan me niet voorstellen hoe vreselijk het moet zijn om je volledige familie te verliezen. Je zou denken dat kerstmis waarschijnlijk de vreselijkste periode moet zijn dan, maar niets kon dit kleine meisje haar liefde voor kerstmis kapotmaken.

Lees ook  Moeder vraagt gebeden voor dochter nadat haar vriend haar in coma slaat

Twee jaar na de gruwelijke brand, tijdens de vakantieperiode, kocht haar tante een kerstboom. Ze beslisten om er kerstkaartjes in te hangen.

Safyre dacht niet dat ze de boom vol konden krijgen met kaartjes, want ze wist dat ze normaal niet zoveel kerstkaartjes krijgt.

Wel, dat is wanneer tante Liza een geweldig idee had. Ze postte een foto van Safyre op haar Facebook en vroeg haar vrienden of iemand van hen een kerstkaartje wou sturen naar het kleine meisje.

Ze had geen idee zat daarna zou gebeuren.

Het verhaal ging rond, en plots stuurden mensen van overal ter wereld, niet alleen kaarten, maar ook geschenkjes, naar het meisje.

Lees ook  Zo zag verleidster Lie er vóór al haar ingrepen uit, onherkenbaar!

De hoeveelheid post die ze ontvingen was zo overweldigend, dat ze zelfs hulp moesten vragen aan vrienden om hen te helpen bij het openen van de brieven en pakjes. Zelfs toen kerstmis voorbij was, leek er geen einde te komen aan de geschenkjes.

In totaal ontving Safyre meer dan 2 miljoen brieven van mensen die haar het allerbeste toewensen.

Zelfs al heeft Safyre bijna alles verloren in die vreselijke brand, toch wordt ze nog elke dag wakker met een glimlach op haar gezicht. Ik ben zo blij dat ze al deze brieven heeft ontvangen, zo blijft ze lachen.

Je kan hieronder een video over Safyre bekijken.

Dit meisje is een echte vechter! Deel haar verhaal zodat meer mensen dit meisje, die bijna alles verloor, een lach op haar gezicht kunnen geven.

Zwangere Dalmatiër met gigantische buik staat op het punt te bevallen, als de puppy´s eruit komen, beseft de eigenaar de fout van de dierenarts

12-jarig meisje neemt een vriend mee op het podium, kijk eens naar de pop als het zijn mond opent