in

Meisje drinkt urine van hond om van puistjes af te komen

Sommige mensen maak je de pis niet lauw. Wel dat van een vrouw in deze video. Zij gaat heel creatief om met gezeik.

Puistjes
Het meisje, die zichzelf Lynn Lew noemt, heeft in het onderstaande filmpje een bijzondere manier bedacht om van haar acne af te komen. Zij gebruikt de urine van haar trouwe viervoeter tegen de puistjes. De Amerikaanse gaat daarom nooit van huis zonder een beker als ze haar hond uitlaat. De gele afvalstoffen vangt ze op om vervolgens op te drinken. Maar naast het verwijderen van pukkels helpt het volgens haar tegen kanker.

Lees ook  Pikante voorproef van nieuwe fotoshoot onthuld door Nicol Kremers

Geheim
In de video zegt de vrouw: “Velen van jullie vragen me hoe het kan dat ik er altijd goed uitzie, hoe mijn make-up zo perfect zit en willen weten waarom mijn huid zo straalt. Ik ben blij dat ik mijn geheim met jullie kan delen.” Vervolgens pakt ze de beker, houdt het onder de hond en drinkt het op. “Voordat ik hondenplas dronk was ik depressief en had ik veel acne”, vertelt ze daarna.

Vitamines
De vrouw claimt dat er in de urine vitamines en calcium zitten, dat bovendien kanker geneest. Volgens specialisten is dat echter onzin. “Het is een bizar idee. De nieren filteren het bloed en zout en mineralen worden er uitgehaald. Waarom zou je dat weer opnieuw willen drinken”, vertelt een uroloog uit Birmingham tegen The Mirror. Overigens heeft het meisje wel veel succes met haar filmpje. Het is op Facebook 114.000 keer bekeken. Alles voor de likes dus. Wij blijven hopen dat het gewoon een nep-account is.

Lees ook  Filmpje: Stomdronken Koning Willem-Alexander gaat stiekem los

Chirurg snijdt in baby tijdens keizersnede: “Niet erg, het is maar in het hoofdje”

Haagse vader scheert dochtertje (9) kaal omdat ze bijbel niet goed overschrijft