in

Meisje aangevallen op weg naar huis – dan herinnert ze haar moeders raad en schokt de mannen

In een perfecte wereld, zou niemand bang zijn om ’s avonds alleen naar huis te wandelen – maar helaas zijn er wel degelijk zieke mensen die ’s nachts de straten teisteren.

Onlangs was Jordan Dinsmore, een 20-jarige studente uit South-Carolina het slachtoffer van een groep gestoorde individuen.

Ze werd besprongen door drie mannen die haar buiten opwachtten aan haar appartement. Tijdens het vreselijke incident hielden ze een wapen op haar gericht, bestolen ze haar en daarna ontvoerden ze haar op een bijzonder agressieve manier.

Het kon allemaal nog erger afgelopen zijn die avond, ze kon misschien zelfs haar leven verloren hebben. Maar dankzij de wijze raad van haar moeder, die haar plots te binnen schoot, nam de situatie een andere wending.

Jordan arriveerde aan haar voordeur rond 1 uur ’s nachts, en tot haar grote ongeloof stonden drie mannen haar op te wachten aan de deur.

De mannen waren gewapend en wachtten geen seconde om Jordan aan te vallen en al haar geld en bezittingen te ontnemen.

Daarna dwongen ze haar naar de wagen. Gezien niemand wist hoe ze een auto met manuele versnellingen moesten besturen, werd Jordan gedwongen om hen naar het dichtstbijzijnde tankstation te voeren om hun wagen te tanken.

Lees ook  Vrouw klaagt over slecht zicht, en dan vinden artsen 27 contactlenzen in haar oog

Terwijl Jordan aan het rijden was, werd ook een pistool op haar gericht. Haar gedachten raasden door haar hoofd over hoe ze in deze situatie was terechtgekomen.

Toen de mannen haar vertelden dat ze eerst al haar geld moest afhalen uit de bank, en haar daarna zouden verkrachten, herinnerde Jordan wat haar moeder haar altijd al had gezegd. En dus wist ze nu wat ze moest doen.

Haar moeder werd zelf bijna verkracht op de universiteit en vertelde Jordan hoe ze uit deze situatie ontsnapte.

“Mijn moeder vertelde me altijd: ‘laat je nooit pakken als je alleen bent’, vertelde Jordan aan ABC News 4. “‘Want dan heb je helemaal geen hulp, geen hoop dat voorbijgangers je kunnen zien of horen, en dus geen kans om hier uit te geraken.’”

Jordan wist dat haar enige kans om haar leven te redden, uit het springen van de auto was. Dus deed ze dat, ze liet het stuur los, en sprong uit de rijdende wagen.

“Ik dacht gewoon bij mezelf, ‘doe het, doe het, doe het gewoon’, en voor dat ik goed en wel besefte, opende mijn hand de deur, en staarde ik naar de ondergrond,” vertelde Jordan aan ABC News 4. “Toen ik wakker werd, probeerde ik gewoon om recht te staan.”

Lees ook  17-jarige jongen vindt zich te dik en neemt een verschrikkelijk besluit: “Ik ben het niet waard om je zorgen over te maken”

Jordan begon te roepen en trok de aandacht van andere wagens, en na een tijdje stopte iemand.

Het enige waar Jordan spijt van heeft is dat ze niet de reactie zag van de mannen toen ze dit deed.

Je kan hieronder het nieuwsverslag bekijken over dit moedige verhaal:

“Ze zaten in een rijdend voertuig, zonder chauffeur, en een 20-jarige meisje was duidelijk slimmer dan deze criminelen,” vertelde Jordan aan ABC News 4. “Ik wou dat ik hun gezichten kon zien op dat moment, zodat ze konden beseffen dat ik niet hun slachtoffer zou zijn.”

Twee van de mannen werden later gearresteerd.

Godzijdank herinnerde Jordan het advies van haar mama, zodat deze moedige jongedame uit deze gruwelijke situatie kon ontsnappen! Onthoud, om raad te blijven geven aan je kinderen. Je weet immers nooit in welke situatie ze ooit terechtkomen!

Deel aub dit bericht om ons te helpen dit te verspreiden!

Waarom je hond je achterna loopt als je naar het toilet gaat – de reden is belangrijker dan je denkt

Hij dumpt duizenden kilo´s sinaasappelschillen in een veld – 16 jaar later is het resultaat onvoorstelbaar