in

Meisje (5) prikt enorm gat in haar keel terwijl ze haar tanden poetst.

Een vader waarschuwde andere ouders nadat zijn vijfjarige dochter viel met een tandenborstel in haar mond waardoor er een gat in haar keel geboord werd.

Het ongeval vond plaats toen Mitchell Gravenmier zijn dochter Celeste en haar broer Matthew (2) eerder deze maand in hun bed wilde stoppen in hun huis in de Amerikaanse staat Utah.

Hij had hen gevraagd om te stoppen met springen terwijl ze hun tanden poetsten en draaide dan even zijn rug om met zijn vrouw Victoria (25) te praten.

Lees ook  BIZAR! Deze vrouw is allergisch voor zichzelf: “Het is een marteling om zo te leven”

Dan hoorde Mitchell een schreeuw die door merg en been ging. Celeste was met de tandenborstel in haar mond van bed gevallen. Hij draaide zich om en zag bloed uit de lippen van zijn dochtertje gutsen.

Toen hij in haar mond keek, zag hij een groot gat. Mitchell bracht zijn dochter allerijl naar het ziekenhuis, waar ze twee uur lang geopereerd werd om het gat te dichten.

Lees ook  2-jarige stapt aan boord van vliegtuig – wat hij vervolgens doet maakt iedereen aan het lachen

Nu is het kleine meisje herstellende, maar de dokters vrezen dat ze in de toekomst misschien spraakproblemen zal ondervinden.

Nu waarschuwt Mitchell: “Dit is iets dat zo snel met elk kind kan gebeuren.” Celeste is nu weer thuis bij haar gezin, maar haar vader zegt dat ze erg bang is om haar tanden te poetsen.

Fans geschrokken na post Jamai

In Nederland snelheid omlaag, Oostenrijk omhoog naar 140 km/u!