in

Meisje (4) loopt dodelijke infectie op na het passen van schoenen

Moeder Jodie Thomas ging winkelen met haar 4-jarige dochter. Ze kon niet weten dat het passen van schoenen zo gevaarlijk zou worden.

Het meisje liep namelijk een levensgevaarlijke infectie op bij het passen van de schoentjes.

Daarom wil Jodie nu anderen ook waarschuwen. Sienna werd ziek nadat ze met haar blote voetjes in die schoentjes is geschoven. Ze was gelijk niet lekker en huilde al gauw van de pijn. Artsen kwamen erachter dat het ging om een bloedvergiftiging, wat werd veroorzaakt door een bacteriële infectie.

Lees ook  Christel kan nooit meer eten: "Het leek wel alsof er glasscherven in mijn buik zaten."

Nu weet moeder Jodie hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren. “De schoenen die ze mooi vond, waren dus al vaker aangetrokken door andere kindjes. Volgens de arts liep ze door de bacteriën die daarop zaten de ernstige infectie op.” Normaal gesproken draagt haar dochter ook altijd sokken, maar die dag was het zo warm, dat ze geen sokjes aanhad. Toch waarschuwt de moeder nu alle andere ouders. Want het lijkt zo onschuldig, het passen van schoenen in een winkel, maar het kan opeens vreselijk uitpakken. Draag daarom altijd je eigen sokken als je in een winkel gympen of laarsjes past.

Lees ook  Ze hielden hun relatie tien jaar-geheim, maar nu zijn Debby en haar broer getrouwd:

Let op, de foto’s kunnen als schokkend worden ervaren:

Jacob, 15, woog 320 kilo – kijk nu naar zijn transformatie een jaar later

Chirurg snijdt in baby tijdens keizersnede “Niet erg, het is maar in het hoofdje”