in

Meisje (3) verdween spoorloos – 15 uur later wordt ze in de wildernis gevonden, maar niet alleen

Kleine Victoria verdween op een dag uit haar huis en haar ouders konden haar nergens vinden. Toen een helikopter haar 15 uur later vond, vertelde het meisje dat ze niet alleen was geweest…

De 3-jarige Victoria liep op een koude februari avond weg van haar huis en raakte verdwaald in het bos achter haar huis. Het meisje dacht dat haar hond, Blue, verdwenen was en op een of andere manier glipte ze weg om hem te zoeken.

Lees ook  Kat met kogel in neus binnengebracht bij asiel Gorinchem

Haar woonplaats, Cordes Lakes in Arizona, werd door het incident opgeschud. Gedurende meer dan 15 uur werd door het zoek- en reddingsteam het hele gebied uitgespit. Eindelijk zag een helikopter de kleine Victoria in een diepe greppel liggen – en de hond Blue lag naast haar!

Het bleek dat de hond, die sinds de geboorte van Victoria deel uitmaakt van de familie, de hele nacht aan haar zijde lag en haar verwarmde toen de temperatuur daalde tot negatieve temperaturen.

Lees ook  Boeren verminken tegenwoordig koeien door er gaten in te boren om DEZE reden!

Toen Victoria werd gered, had ze een verkoudheid, maar was ze voor de rest ongedeerd. Zonder de hond, zouden het meisje in een veel slechtere staat verkeren, volgens medische experts ter plaatse.

Het is prachtig om te zien hoeveel onvoorwaardelijke liefde honden geven!

Passagiers zijn stomverbaasd als ze een paard op het station zien wachten

Waarom Christina, de onbekende prinses niet in de schijnwerpers wilde