in

Meisje (3) sterft na achtervolging bestelbusje: Ze hielden haar uit het raam om de politie af te schudden

Verrassend: mensensmokkelaars hebben blijkbaar alles ervoor over om voor een paar extra centjes zoveel mogelijk illegalen te vervoeren en illegalen hebben er blijkbaar alles voor over om uit handen van de politie te blijven.

Een zeer trieste gebeurtenis gisteravond in België. Een kind van drie jaar is afgelopen nacht omgekomen bij een verkeersongeval met een busje vol illegalen, meldt Het Nieuwsblad.

Lees ook  Moeder laat haar eigen dochter van 11 jaar meermaals verkr*chten door haar vriend en dan moet het meest walgelijke nog komen

De politie zag het busje rijden en gaf de bestuurder een stopteken, die daarop op de vlucht sloeg. Op een gegeven moment werd een kind uit het raam gehangen, waarschijnlijk om de politie schrik aan te jagen. De agenten van onze zuiderburen lieten zich echter niet van de wijs brengen en bleven de achtervolging volhouden.

Lees ook  Hij sneed een ui door de helft , en wrijft de achterkant van zijn hand ermee in.De reden waarom? Wist jij dit?

Op een gegeven moment gebeurde het onvermijdelijke: het busje knalde met hoge snelheid op een voorganger. De vangst: in totaal 26 volwassenen en drie kinderen die zaten samengepropt in het laadruim van de bestelwagen. Een meisje van drie jaar moest de wilde rit met de dood bekopen.

Oeps: vader vraagt zijn vriendin ten huwelijk maar dan doet zijn zoontje plotseling dit

Wil je graag een slankere taille? Dan moet je DEZE oefeningen doen! Kost maar 30 seconden tijd!