in

Meisje (2) redt mama’s leven door haar vinger te gebruiken om telefoon te deblokkeren.

Een klein meisje slaagde erin om alarm te slaan toen haar moeder instortte door haar vinger te gebruiken om haar telefoon te deblokkeren.

Samantha Mizen (28) stortte in elkaar van gastro-enteritis in haar huis in Dorset, waarbij ze haar hoofd stootte en bewusteloos raakte.

Dochtertje Sophia (2) was aan het spelen en sprong op haar rug. Maar toen ze besefte dat er iets goed fout was, greep ze haar telefoon.

Lees ook  De dokters zijn wanhopig als ze deze baby zien. Enkel een operatie kan de kleine redden!

Ze legde de vinger van haar moeder op de sensor en deblokkeerde de telefoon. Dan opende ze Facebook Messenger en vond haar oma Debbie om te videochatten. Sophia zei dat haar mama er slecht aan toe was en richtte de camera op haar gezicht.

Oma Debbie (50) woonde echter veraf, dus belde ze de hulpdiensten, terwijl Sophia een dekentje en kussentje ging halen voor haar mama.

Lees ook  Hun zoontje van 3 was wel erg stil. Toen ze ontdekten wat er gebeurd was gilden ze het uit van schrik

Ze belde ook de echtgenoot van Samantha, Nathan, die andere mensen waarschuwde om zijn vrouw en drie kinderen te helpen.

Samantha kwam in de ambulance bij bewustzijn en is sindsdien helemaal hersteld. Ook nu nog houdt dochter Sophia haar nauwlettend in de gaten!

‘Zeemeerman’ baby geboren zonder nieren en darmen, sterft in armen van papa.

51-jarige Franse auteur vindt dat vrouwen ouder dan 50 “simpelweg te oud” zijn om van te houden