in

Meisje (2) dat sinds zondag vermist was dood gevonden in water

In het zuiden van Duitsland is een meisje (2) dat sinds zondag vermist was, dood teruggevonden. Meer dan honderd politiemensen, een helikopter en speurhonden waren op zoek naar de peuter. Die was op de een of andere manier uit het huis van haar ouders ontsnapt.

Duikers hebben dinsdagochtend het lichaam van het meisje gevonden in Bingen, ten zuiden van Stuttgart. Volgens ‘Bild’ heet het slachtoffer Melissa (2). De peuter was zondag om 19.21 uur als vermist opgegeven bij de politie. Het meisje was volgens de politie waarschijnlijk al rond 16 uur verdwenen.

Lees ook
‘Ik ontdekte dat mijn man stiekem zijn diarree verzamelt in potten, wat moet ik nu doen?’

Door de lage temperaturen werd al aangenomen dat het kind in groot gevaar was. Op het moment van haar verdwijning droeg het meisje wellicht enkel een pyjama.

Rivier doorzocht
De rivier de Lauchert ligt vlakbij de woning van de ouders van de peuter. Zondag en maandag werd daar al tevergeefs gezocht met drones, een helikopter, speurhonden en een warmtecamera. “Een speurhond pikte de geur van Melissa op”, zegt politiewoordvoerster Daniela Baier (44). “Het spoor eindigde bij de rivier.”

Lees ook
Eline (43) werd ver kracht tijdens haar nachtdienst: "De man bleef maar doorgaan"

Dinsdagochtend zochten speurders met sonarapparatuur in de Lauchert, in een zone van vijf kilometer tussen het laatste spoor naar het meisje en de plaats waar de rivier uitmondt in de Donau. Ze ontdekten het lichaam.

Uit huis ontsnapt
Hoewel de woning van de ouders is verzegeld en bewijsmateriaal veilig is gesteld, gaan de speurders voorlopig uit van een tragisch ongeval. Niets wijst op een misdrijf. Volgens de ouders slaagde Melissa (2) er op een onbewaakt moment in om uit het huis te glippen, met een dramatische afloop.

Kinderen proberen vrouw (32) te verkrachten in park

André Hazes vertelt in tv-show hoelang zijn geslachtsdeel wel niet is!