in

Meisje (19) kan niet meer praten nadat ze acht uur lang door 12 mannen aangerand werd.

Een 19-jarige studente werd aan een bushalte in India ontvoerd en dan acht uur lang aangerand door 12 verschillende mannen. Het slachtoffer liep een hele reeks verwondingen op en kan nog nauwelijks praten.

De verdachten zouden het meisje en haar familie gekend hebben en hadden haar gevolgd om de goed geplande aanval uit te voeren.

De identiteit van een van de verdachten, een soldaat in het Indiaas leger, zorgde voor nog meer woede.

“Als er een personeelslid van het leger bij betrokken is dan zullen we ervoor zorgen dat die persoon gearresteerd en veroordeeld wordt voor verkrachting. We bieden geen onderdak aan criminelen”, vertelde luitenant Gen Cherish Mathson.

Lees ook  6-jarige jongen in coma nadat vader hem met stofzuiger in elkaar sloeg omdat hij huiswerk niet gemaakt had.

Het meisje werd woensdagochtend ontvoerd in Mahendergarh, in de noordelijke staat Haryana, nadat twee van de verdachten haar aan de bushalte zagen. Ze boden haar water aan wat wellicht geïnfecteerd werd met drugs en dan werd ze in een auto geduwd.

Ze vertelde de politie dat ze ongeveer 40 km verderop naar een huis werd gebracht, waar een aantal andere mannen arriveerde. De bende randde haar vervolgens om de beurt in groep aan.

Ze werd uiteindelijk terug naar de bushalte gereden en gedumpt. Een van de mannen belde haar familie om haar te komen ophalen.

Lees ook  Voor de fans! AliExpress verkoopt een Justin Bieber S E K S pop

Drie van de vermoedelijke aanvallers werden geïdentificeerd als Pankaj, die bij het leger is, Nishu en Manish. De politie kon nog niemand arresteren, maar verspreidde de foto’s in de hoop hen te vinden.

Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis waar ze behandeld wordt voor verwondingen aan haar rug, schouders en genitaliën.

Haar moeder vertelde de krant: “Ze heeft zware pijn in haar keel en kan niet meer praten of slikken. Ze knepen vermoedelijk haar keel dicht wat deze pijn veroorzaakt heeft.”

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat deze monsters snel gearresteerd worden.

Ik ben een aantal weken geleden vreemdgegaan. Zomaar uit het niets, mijn kinderen verdienen beter.

Nieuw: smeerbare whisky voor op je boterham