in

Meisje (17) laat al 4 jaar haar nagels groeien en zó zien ze er nu uit

De 17-jarige Simone heeft in augustus 2014 voor de laatste keer haar nagels geknipt. Het resultaat: bizar lange nagels. Ze heeft wel meer dan genoeg ruimte voor de nailart, blijkt uit haar video’s.

Waarom ze haar nagels zo lang laat groeien, is niet helemaal duidelijk. Maar nadat ze voorbeelden zag van anders vrouwen met zulke lange nagels, liet ook zij ze groeien.

Inmiddels is haar duimnagel al meer dan 15 centimeter en haar andere nagels meer dan 12 centimeter. Op Instagram deelt ze foto’s van haar nagels die ze in allerlei kleuren lakt:

Gebroken
Wat wel knap is, is dat er maar een keer een nagel is gebroken. Die heeft ze er toen weer aan kunnen lijmen met nagellijm (ja, echt). Om haar nagels sterker te maken, gebruikt ze twee lagen nagelverharder en een speciale nagelriemolie. Ze maakt haar nagels (gelukkig) elke dag goed schoon.

Lees ook  Blinde man verbaasd wanneer vreemde hem langs achter vastpakt. Seconden later beseft de man dat hij z’n leven redde.

Schrijven
De nagels zorgen wel voor wat praktische ongemakken. Bij examens op school heeft ze na een uur schrijven zoveel pijn dat ze bijna niet meer kan schrijven en als ze iets op de computer wil typen, doet ze dat met haar knokkels. Gym op school is ook een groot probleem. Haar gymleraren proberen haar over te halen om haar nagels te knippen, maar dat doet ze niet.

Lees ook  Sara, een 16-jarig meisje, klaagde over haar menstruatie – de volgende dag wordt ze dood teruggevonden

We zijn benieuwd hoe lang ze haar nagels nog laat groeien…

Paranoide schizofrene mentaal zieke man steekt willekeurig slachtoffer neer op straat. Hoe eng en bizar is dit!

Rapper Boef wil meedoen aan Eurovisie songfestival…