in

Meisje (17) laat al 4 jaar haar nagels groeien en zó zien ze er nu uit

De 17-jarige Simone heeft in augustus 2014 voor de laatste keer haar nagels geknipt. Het resultaat: bizar lange nagels. Ze heeft wel meer dan genoeg ruimte voor de nailart, blijkt uit haar video’s.

Waarom ze haar nagels zo lang laat groeien, is niet helemaal duidelijk. Maar nadat ze voorbeelden zag van anders vrouwen met zulke lange nagels, liet ook zij ze groeien.

Inmiddels is haar duimnagel al meer dan 15 centimeter en haar andere nagels meer dan 12 centimeter. Op Instagram deelt ze foto’s van haar nagels die ze in allerlei kleuren lakt:

Gebroken
Wat wel knap is, is dat er maar een keer een nagel is gebroken. Die heeft ze er toen weer aan kunnen lijmen met nagellijm (ja, echt). Om haar nagels sterker te maken, gebruikt ze twee lagen nagelverharder en een speciale nagelriemolie. Ze maakt haar nagels (gelukkig) elke dag goed schoon.

Lees ook  Vrouw heeft haar haar in geen 6 maanden gewassen of gekamd. 8 uur later is ze onherkenbaar

Schrijven
De nagels zorgen wel voor wat praktische ongemakken. Bij examens op school heeft ze na een uur schrijven zoveel pijn dat ze bijna niet meer kan schrijven en als ze iets op de computer wil typen, doet ze dat met haar knokkels. Gym op school is ook een groot probleem. Haar gymleraren proberen haar over te halen om haar nagels te knippen, maar dat doet ze niet.

Lees ook  Man denkt geweldige deal te maken, maar blijkt speelgoedstofzuiger te hebben gekocht

We zijn benieuwd hoe lang ze haar nagels nog laat groeien…

Paranoide schizofrene mentaal zieke man steekt willekeurig slachtoffer neer op straat. Hoe eng en bizar is dit!

Rapper Boef wil meedoen aan Eurovisie songfestival…