in

Megapenis van 2,5 meter binnen mum van tijd verkocht

In de categorie Opmerkelijke objecten op Marktplaats presenteren wij u vandaag de megapenis uit het Brabantse Boekel. Pim Hofman plaatste vorige week het mannelijke geslachtsorgaan van 2,5 meter gratis op de verkoopsite. Maar kennelijk wilde iemand de penis zo graag hebben, dat hij bereid was ervoor te betalen. Voor 50 euro is de gigantische fallus maandag verkocht.

Hofman gaf de gigapenis als Sinterklaas-surprise aan zijn schoonvader. Die kon wel lachen om het rare presentje. De Brabander zegt een uitstekende relatie te hebben met zijn schoonpa en kwam op het idee voor de immense penis na een schuine familiegrap. „We stuurden elkaar een kaartje met daarop een stenen p*nis afgebeeld. Dat kaartje hadden we gekocht tijdens een vakantie in Turkije. Zes jaar lang stuurden we het kaartje bij wijze van grap over en weer”, vertelt hij tegen Omroep Brabant.

Lees ook
Vrouw verkoopt huis omdat buren keiharde scheten laten

Overtreffende trap
Na de p*niskaart kwam Hofman samen met zijn zwager op het idee om een heuse p*nis-award voor zijn schoonvader in elkaar te knutselen. Ze bevestigden de award aan het embleem van de auto van hun schoonvader. „En zo ging ook de award enkele keren over en weer. Toen dachten we: en nu moeten we écht met de overtreffende trap komen”, zegt Hofman.

Lees ook
‘Knapste schaatsster van de planeet’ Jutta Leerdam verovert internet met hete insta-foto’s

Samen met zijn zwager knutselde hij een enorme p*nis in elkaar. De megafallus werd gemaakt van een schuttingpaal en werd gestut met een driepoot. Door middel van kippengaas en purschuim gaven ze het mannelijke lid vorm. De twee gaven de penis aan hun schoonvader tijdens een Sinterklaasavond. „Hij kon er wel om lachen”, vertelt Hofman.

Maar helaas was de snikkel zo groot dat Hofman’s schoonvader hem thuis niet kwijt kon. De persoon die de grote penis heeft aangeschaft, zegt er iemand anders mee te willen verrassen.

Telefoonrekening Shannon (19) na vakantie: 30.887 euro

Vrouw kookt katje vijf minuten in magnetron