in

Meerdere politie auto’s en ambulances bij de Meilandjes

Paniek ontstond bij de Meilandjes toen hun huishoudster een ernstige val maakte en in een verontrustende toestand begon over te geven. Martien Meiland deelde zijn reactie op het angstaanjagende incident.

Martien Meiland vertelde hoe afgrijselijk het was om mee te maken toen hun strijkhulp Amanda destijds in hun Franse chateau ten val kwam. Echter, nu wordt onthuld dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk gedacht.

In een recent interview met Story onthult Caroline van Eeden, een huisvriendin van de Meilandjes, de ware omstandigheden rondom de nare val.nZe zegt: “Haar naam was Amanda. Ze gleed uit in de waskamer en viel op haar hoofd, met een diepe wond tot gevolg.” Hoe reageerde Martien volgens Caroline, die getuige was van het incident?

Lees ook
Ga er maar niet gelijk vanuit dat je deze som kunt oplossen – veel slimme mensen hebben het fout!

“De drie van hen begonnen hysterisch te schreeuwen. Martien riep: ‘Die strijkvrouw is met haar hoofd op de grond gevallen!nWat is er aan de hand met haar?’ Want ja, ze maakte een gorgelend geluid,” staat in het verhaal. Uiteindelijk besloot Caroline van Eeden zelf actie te ondernemen.

Lees ook
Nena: “mijn man ging met een tandenborstel in zijn anus naar het ziekenhuis

“Ik heb haar in mijn armen genomen en ongeveer drie kwartier met haar gewacht op een ambulance,” getuigt de voormalige huisvriendin van de Meilandjes. Er was zelfs even bezorgdheid dat Amanda ter plekke zou 0verlijden. Maar voor de Meilandjes waren andere zaken belangrijker.

“En de Meilandjes? Ze belden de cameraploeg direct om te komen filmen, gingen door met hun bezigheden en lieten ons daar achter.

Ik zeg het maar zoals het is: ze tonen totaal geen empathie,” aldus Caroline van Eeden, die in het schandaalboek ‘Nagejaagd’ meer onthullingen doet over de familie Meiland.

Danielle heeft haar neus laten amputeren: ‘Nu ben ik intens gelukkig’

Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!