in

Max maakt getrouwde vrouwen stiekem zwanger: Veel baby’s zijn eigenlijk mijn kinderen

Max (24) valt op rijpere vrouwen en date regelmatig getrouwde moeders.

Max (24): “Al op mijn twaalfde was ik smoorverliefd op mijn schooljuf, ik ben altijd iemand geweest die op oudere vrouwen valt.

Op mijn zestiende werd ik ontmaagd door mijn buurvrouw van 29 en toen zij mij niet meer interessant vond, kreeg ik iets met haar zus.

Sindsdien is de hang naar rijpere vrouwen gebleven. Zij zijn veel zelfbewuster, mooier en laten zich meer gaan in bed.

Ramen lappen
Het gekke is, ik ga niet eens actief op zoek. Ik kom vrouwen tegen in de kroeg, via mijn werk of op Facebook.

Dan vind ik ineens weer een stout berichtje in mijn inbox of een verfrommeld briefje met een telefoonnummer dat een cassière tussen het papiergeld heeft gestopt. Blijkbaar trek ik hen ook aan.

Lees ook
Jongen steekt eigen kak in de fik en veroorzaakt bosbrand

Op dit moment date ik twee oudere, getrouwde ‘cougars’. Zij komen thuis veel tekort op seksueel gebied, zeggen ze.

Hun mannen weigeren orale seks en geven niets om een voor- en naspel. Toevallig mijn specialiteiten.

Als hun kinderen naar school en hun mannen naar het werk zijn, bellen ze mij. Op zich best gevaarlijk, maar ik ben gelukkig nog nooit betrapt.

Ik heb mijn beroep mee, ik ben glazenwasser. Voor de zekerheid neem ik altijd een emmer sop en een wisser mee naar zo’n ‘koffieafspraak’, zodat ik een alibi heb.

Flierefluiten
Dat de vrouwen gebonden zijn vind ik voor nu geen probleem. Het single zijn bevalt me prima. Ik hou van flierefluiten en woon nog thuis, bij mijn moeder.

Echt verliefd ben ik ook niet op mijn dames. Al vind ik Marlies van 39 wel heel aantrekkelijk. Zij is zwanger van haar tweede kind.

Lees ook
Beroemde natuurster Mia Malkova deed heel bizarre operatie na zware ‘p0rnoscène’ (foto’s)

Haar man wil geen seks tijdens haar zwangerschap, ik heb daar geen moeite mee. Sterker nog: ik vind het juist extra opwindend.

Toevallig is zij een echte klant van mij, zo heb ik haar ook ontmoet. Maar met de regelmaat waarmee ik bij haar langskom, hoeven haar ramen echt niet gelapt te worden.

Tot die tijd…
Vorig jaar heb ik een kortstondige relatie gehad met een vrouw van dertig. Dat vond vooral mijn moeder nog een aanvaardbaar leeftijdsverschil.

Die relatie liep stuk omdat zij veel meer wilde settelen. Ik voel me daar te jong voor. Daarom zijn mijn gebonden minnaressen ideaal.

Ze vragen niks van me, willen alleen gezelligheid. Wellicht dat ik in de toekomst toch nog voor een vrouw van mijn eigen leeftijd ga, want ik heb wel een kinderwens. Maar dat kan over tien jaar ook nog. Tot die tijd ga ik vol voor de lusten.”

Moeder vergeet bijsluiter te lezen: Baby vecht voor haar leven nadat blaren lichaam bedekken

Bloedmooie 25-jarige dochter van rapper Eminem uit de kleren