in

Marokkaanse vader van 9 kinderen ontdekt na 35 jaar huwelijk dat hij onvruchtbaar

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Dat blijkt maar weer nadat er een een man die al 35 jaar getrouwd was met zijn vrouw en negen kinderen had met haar een bezoekje aan de uroloog bracht. Na het doktersbezoek kwam hij namelijk tot de ontdekking dat hij al zeker vijftig jaar onvruchtbaar is.

Het onschuldige doktersbezoek veranderde voor de man uit Sidi Slimane, een stadje in het noordwesten van Marokko in een nachtmerrie. De uroloog ontdekte dat de man een kluwen van spataders in zijn teelbal had. Daardoor kan de temperatuur in de balzak oplopen, wat niet gunstig is voor de productie van zaadcellen. Het probleem was bij de leraar van die aard dat hij onvruchtbaar was, en dus geen kinderen kon krijgen. Dat was bovendien al heel zijn hele leven zo.

Lees ook
Roxanne (27) helpt 500 eenzame mannen hun maagdelijkheid te verliezen

De man was behoorlijk in shock. Het besef dat zijn vrouw hem al jarenlang bedroog, en dat bovendien ook nog eens een andere man de biologische vader van zijn negen kinderen was, deed hem beslissen om meteen de echtscheiding aan te vragen en alle banden met zijn vrouw te verbreken. Hij was al sinds 1983 getrouwd met haar.

Lees ook
Hond uit rijdende auto gegooid in Hilversum

Katie en Dean wilden eens iets nieuws uitproberen in bed, maar dat had een dramatische afloop

Vader duwt zijn kinderen onder de trein: 3 kinderen dood