in

Mark wil absoluut werken om voor zijn dochtertje te kunnen zorgen en klaagt dat hij maar geen werk kan vinden

De 19-jarige Mark Cropp wil absoluut werk vinden zodat hij voor zijn dochtertje kan zorgen, “maar één ding houdt me tegen, en dat is de tattoo op mijn gezicht.” De jonge vader smeekt werkgevers hem een kans te geven, maar dat lijkt voorlopig nog niet te werken.

“Hey, ik wil heel graag werken maar ik heb één ding dat mij tegenhoudt en dat is de tattoo op mijn gezicht”, schrijft de jongen op Facebook. “Ik zoek een job of werkplek die me wil aannemen.”

Dat blijkt geen lachertje te zijn, gezien de grote tattoo op zijn gezicht. “Een werkgever zei tegen me: ‘Ik zou je geen werk geven met dat op je gezicht, ik zou zelfs geen tweede keer naar je kijken’”, vertelt Mark. “Andere mensen haalden gewoon hun schouders op en lachten naar me.”

Lees ook  OM moet agenten vervolgen die Michael P. schouderbreuk bezorgden

Vorig jaar liet Mark zijn gezicht in een dronken bui tatoeëren onder invloed van zijn broer. De twee belandden samen in de cel in 2015 nadat Mark een mes getrokken had tegenover een toerist die niet wilde doorgaan met een valse drugdeal. Het was de broer van Mark die hem overtuigde de tattoo te nemen zodat de andere gevangenen hem niet meer zoveel problemen zouden bezorgen.

Mark is net vrij en heeft het nu helemaal gehad met mensen die hem veroordelen op basis van zijn tattoo. “Daarom maakte ik de beslissing om die foto op Facebook te zetten. Om me even om te draaien en zeggen dat ik een normaal mens ben. Je moet me niet beoordelen om hoe ik eruit zie.”

Lees ook  Niemand begrijpt waarom deze vader zijn ex-vrouw nog altijd rozen geeft – tot hij de ongelofelijke waarheid onthult

De tattoo moest eigenlijk veel kleiner zijn langs zijn kaaklijn, maar Mark en zijn broer lieten zich meeslepen nadat ze thuisgestookte alcohol gedronken hadden op basis van appel, suiker en brood. “Voor ik het wist had ik dit op mijn gezicht. Het was gezwollen als een pompoen”, vertelde Mark. De tattoo spelt “DEVAST8”, volgens Mark zijn bijnaam en niets bende-gerelateerd.

Narcos seizoen 3 komt eraan en de eerste beelden zijn al verschenen!

Baby is erg verbaasd als vrouw gaatjes in haar oren schiet, wat er daarna gebeurt, breekt mijn hart