in

Marco Borsato kampt met burn-out en legt werk voorlopig neer

Het jarenlang presteren werd de zanger te veel
Het zit zanger Marco Borsato niet mee. Onlangs kwam hij in de media vanwege zijn affaire met pianiste Iris Hond, waarna de zanger een hoop kritiek op z’n dak kreeg.

Zijn heftige verleden en drukke levensstijl gingen de zanger niet in de koude kleren zitten. Marco Borsato kampt met een burn-out en legt zijn werk tijdelijk neer.

Altijd maar presteren
Concertorganisator MOJO meldt namens de zanger dat Marco een burn-out heeft. Volgens de organisatie hebben de jaren presteren onder hoge druk zijn tol geëist. Naar eigen zeggen heeft de zanger geen energie meer over.

Lees ook  78-jarige wordt gedwongen om met haar 2 honden in een auto te leven, totdat gemeenschap haar terug op de been helpt.

Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb”, meldt Borsato op zijn eigen website.

De impact van het verleden
“De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, schrijft Borsato.

Lees ook  Je voelt de angst tot in je kleinste teen: Toerist laat jachtluipaard veel te dicht bij zich komen. Het dier begint te krabben aan zijn been en schoenen en dan gebeurt er dit

De zanger maakt bekend dat er voorlopig geen nieuwe muziek, concerten of televisiewerkzaamheden plaatsvinden. Tot slot laat de zanger weten dat hij niet voor altijd stopt. “De komende periode zullen jullie minder van mij horen, maar daarna ben ik er weer helemaal. Tot dan!”

Politie opnieuw op zoek naar voorwerp waarmee Chantal (27) is doodgestoken

Eis: 18 jaar cel voor moord ex-vriendin in aanwezigheid dochtertje