in

‘Marco Borsato is erg bang en is op de vlucht voor de politie’

Het ziet er naar uit dat Marco Borsato de benen neemt na de onthullingen van Dennis Schouten en Jan roos over Marco die zich grensoverschrijdend zou hebben gedragen tegen twee oud-kandidates die minderjarig waren van The Voice Kids bij de barbecues die hij jaarlijks bij hem thuis organiseert.

Overigens zijn Dennis en Jan niet met concrete bewijsstukken gekomen, maar is alles van horen zeggen en een ”betrouwbare” bron. Er zou een geluidsopname zijn en een dagboek. Daar hebben Jan en Dennis niks van laten zien of laten horen.

Ook de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer liet gisteren weten zich terug te trekken over deze beschuldigingen van Marco. Volgens haar klopte niet alles wat Dennis en Jan beweerde, maar vind zij dat er geen rekening wordt gehouden met het slachtoffer. Dus Yvonne heeft besloten hierover niks meer naar buiten te brengen totdat het slachtoffer en haar moeder zeggen dat ze hiermee akkoord zijn.

Lees ook  5 redenen waarom zaad slikken goed is voor een vrouw!

Het heeft er overigens meer van weg dat Yvonne zich juridische niet sterk genoeg vindt staan en blijkbaar ook geen concrete bewijsstukken kan aanleveren en dat ze het daarom maar niet doet. Want ze heeft wekenlang hier natuurlijk wel op gehint en geld aan verdiend en achteraf bleek het enige waar ze mee kwam dat Marco nog steeds vreemd zou gaan met een fan in een weiland tussen de koeien. Tja of dat echt geloofwaardig is. Wil wil er nou buiten liggen wippen tussen de koeienvlaaien met een grote kans dat je gezien wordt. Yvonne heeft natuurlijk al een claim van 30.000 euro aan haar broek hangen van een Vlaamse tv zender waar ze het interview dat Marco had van gebruikte dus Yvonne kijkt nu wel uit.

Lees ook  De wijnglasfles voor baby’s bestaat gewoon echt!

Maar wij hebben wel te horen gekregen dat het Marco waarschijnlijk te heet onder de voeten wordt in Nederland. Het schijnt namelijk dat hij een stukje land in Italië heeft gekocht en volgend jaar naar Italië gaat emigreren.

Voor hoe het nu precies zit met de aantijgingen van Marco over zijn grensoverschrijdend gedrag met oud-kandidates wachten we maar de video van Tim Hofman af die met zijn programma BOOS er nog steeds onderzoek naar doet.

Zitplaatsen ‘alleen voor gevaccineerden’ in bushokjes Hellevoetsluis; vervoerder EBS weet van niets

Sarah van Soelen heel geheimzinnig op social media: wat mogen we HIER niet zien?