in ,

Mannen staan gortdroog door de lockdown en gebruiken vaker stofzuiger

Nederland begint langzaam in een soort woestijnstaat te veranderen door de lockdown. Vooral de gemiddelde Hollandse vent heeft het zwaar te verduren vanwege het ernstige gebrek aan actie in de slaapkamer.

Wie anders dan Christine le Duc zou er een onderzoek doen naar (het gebrek aan) actie onder de lakens?

De Hollandse eroticaboer had zo’n vermoeden dat de lockdown een niet al te goede invloed heeft op het bevredigen van de Nederlandse lusten.

Hun voorspelling kon wel een testje gebruiken, dus slingerden ze een paar enquêtes in de virtuele brievenbussen van de Nederlandse bevolking. Daar kwam een aantal interessante resultaten uit.

Pieken en dalen
Zo blijkt dat de lockdown in eerste instantie zorgde voor een piek in de erotiek. De verticale tango werd zelfs zo vaak gedanst dat grofweg negen maanden na het begin van de eerste lockdown een aanzienlijke babyboom ontstond.

Lees ook  De 20-jarige Adrienne is dolgelukkig met haar 63-jarige man - We checken elke dag de bankrekening

Toch blijkt wel dat alles na een tijdje gaat vervelen, want waar men in de eerste lockdown elke kans greep om bovenop elkaar te duiken, begon de actie in het tweede hoofdstuk af te nemen.

Met de pieken van de tweede en derde golf kwamen er dalen wat van bil gaan betreft. Dat heeft zo zijn redenen.

Volgens Christine gaat het vooral om gebrek aan zin, (11,2%) van de gevallen, kinderen die thuis zijn – mogelijk de kids die in lockdown 1 geschapen zijn (10,1%) en meer stress (9,7%).

Droge kerels en soloënde dames
Dat mensen het er maar zwaar mee hebben, is wel duidelijk. 71% van de singles klaagt over een gebrek aan actie, net als een aanzienlijk deel van de mensen die wel een relatie hebben.

Lees ook  ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

In die laatste groep zijn het vooral de heren die van wanhoop nu ook stofzuigers gebruiken, want de dames zetten stiekem geheime wapens in.

Bijna de helft van hen heeft namelijk aangegeven dat ze met speelgoed aan de slag gegaan zijn, terwijl mannen daar zelden behoefte aan hebben.

Terwijl de mannen wegkwijnen, spelen de vrouwen tot het einde van de lockdown liever verder met zichzelf.

Dat wordt helaas dus nog maar even doorbijten voor de Hollandse heren. Of een bezoekje brengen aan Easytoys, natuurlijk.

Man (23) moet een oog missen nadat hij werd mishandeld door een oplichter

Vliegtuigkerkhof blijkt gruwelijk paintballterein te zijn