in ,

Mannen in deze provincies hebben de kleinste én grootste pielemuis!

Je komt ze in allerlei vormen en maten tegen, klein, groot, krom, recht, dik en dun. We hebben het natuurlijk over de magnifieke pielemuis.

We weten allemaal de vooroordelen die iedereen heeft over de maten van de jonge heer wanneer je uit bepaalde delen van de wereld komt.

Wanneer je Aziatisch ben zullen mensen eerder aan een pindaatje denken. Of deze vooroordelen waar zijn, we hebben geen idee.

In dit artikel richten we ons namelijk alleen op de nationale cijfers van onze opperwachtmeesters. Er is namelijk flink wat onderzoek gedaan om verschillen te achterhalen pér provincie in Nederland, en die zijn er.

Lees ook  Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Nu heb je daar niet zo heel veel aan als je zo’n apparaat tussen je benen hebt hangen, maar de dames weten waar ze meer kans hebben op een wat groter of kleiner exemplaar.

Waar vinden we de grootste pielemuis?
Een paar onderzoekers hebben gekeken naar de formaten van rubbertjes die online besteld worden.

Lees ook  Dame laat handig trucje zien hoe je nooit meer hoeft te kokhalzen als die diep gaat!

Aan de hand van deze cijfers is geconcludeerd waar de grootste fluiten zich bevinden, maar ook waar de kleinste zijn gelokaliseerd.

Gemiddeld gezien kun je de kleinste vinden in Limburg en dan met name het dorp Sittard. Nu ben je natuurlijk benieuwd waar je heen moet voor de grotere exemplaren, daarvoor kun je naar Drenthe afreizen.

De gemeente Vledderveen spant namelijk de kroon. Tijd om een klein pinkje uit Sittard aan de lijn te krijgen voor een ongemakkelijk gesprek:

Rutte richt zich tot Nederlanders: ‘Hou je aan de avondklok, ook als die vanavond niet geldt’

Bewijs! Mensen die voor de tv in slaap vallen zijn fantastische mensen