in

Man zijn huis is toevluchtsoord voor stervende kinderen – al meer dan 80 kinderen stierven daar

In deze donkere tijden waarin we leven, zijn er nog steeds een heleboel mensen over de hele wereld die je doen geloven in hoop en vertrouwen in de mensheid. Deze mensen zijn als stralende sterren in een donkere nacht – en een van de sterren die het hardste straalt, is die van Mohamed Bzeek.

Sommige mensen hebben zulke grote harten, dat het bijna niet te geloven is. Een van deze mensen is een man met een wilde baard genaamd Mohamed Bzeek. Hij heeft een hele speciale levenstaak op zich genomen: Hij ontfermt zich over terminaal zieke kinderen die door hun ouders verlaten zijn. Normaal gesproken, eindigen de levens van deze kinderen in het ziekenhuis. Alleen en verlaten. Maar dankzij Mohamed ontvangen ze de liefde, kracht, warmte en plezier in hun laatste maanden en dagen

Lees ook  Mannen Rennen Schreeuwend Weg Na Het Zien Van Een Naakte Vrouw. Waarom? Lees Snel Verder!

Een groot deel van de empathie die Mohamed voor deze kinderen heeft stamt van dat hij 62 was en er kanker bij hem werd vastgesteld. Zijn vrouw was al overleden en zijn zoon is gehandicapt. Hij moest dis alleen naar het ziekenhuis voor een operatie en het herstel, zonder steun van anderen. Mohamed voelde zich zo alleen – net zoals alle verstoten kinderen die elke dag in het ziekenhuis komen.

In de video hieronder vertelt Mohamed over zijn ervaring als een kankerpatiënt in het ziekenhuis, hoe hij de kinderen begrijpt en over hun gevoel om helemaal alleen te zijn.

Lees ook  Jongedame verliest haar broekie in glijbaan op de geitenboerderij!

Ik hoop dat iedereen deze video bekijken, want we hebben meer mensen zoals Mohamed nodig op onze planeet.

Mohamed heeft werkelijk een hart van goud. Hij geeft stervende kinderen een gevoel van veiligheid, vrolijkheid en een vreugde die ze anderszins niet zouden hebben. Als er meer mensen zoals Mohamed zouden zijn, zou de wereld een stuk mooier zijn.

Help alsjeblieft om Mohamed zijn inspirerende reis te delen en de wereld een betere plek te maken. Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen.

Niemand kan in het appartement van een oude vrouw komen, dan breekt een buurvrouw in en realiseert het ondenkbare

Hij dacht dat zijn levensdroom voorbij was, maar als hij Whitney zingt verandert alles