in

Man ziet vreemde telefoon in de bosjes. Dan beseft hij dat het aan het opnemen is en drukt onmiddellijk op terugspoelen.

Wat zou jij doen als je een mysterieuze telefoon in je tuin zou vinden? Om te beginnen zou je je afvragen waar die telefoon vandaan kwam in de eerste plaats. Met een beetje geluk kan je de rechtmatige eigenaar opsporen en de telefoon terugbezorgen. Maar wat als die telefoon ook nog eens aan het opnemen is?

Lijkt op het begin van een detectiveverhaal, maar dat is precies wat een man in Nashville, Tennessee, overkwam.

De man zat op een zonnige dag in z’n tuin toen er uit het niets een smartphone in de bosjes belandde. Als hij het ding opraapt, zegt hij tegen de man naast hem: “Hier is je telefoon.”

Lees ook  Ze kocht dit huis in 1979, maar wat ze er in 2016 in verbergt, is onwezenlijk!

De man antwoordt dat het niet zijn telefoon is. Op dat moment zijn beide mannen een beetje in de war.

Dan merken ze dat de telefoon aan het opnemen is!

Gealarmeerd beginnen de mannen de video terug te spoelen om het mysterie te onthullen. Ze konden niet geloven wat ze op de telefoon aantroffen.

Ongeveer 300 meter hoger cirkelde piloot Blake Henderson in zijn kleine vliegtuig in de lucht. Zeventien seconden eerder was hij uit zijn raampje aan het filmen, maar turbulentie zoog de Galaxy telefoon uit z’n handen.

Lees ook  Gewapende man steelt ambulance en rijdt mensen aan in Oslo: tweeling van 7 maanden oud gewond

Als bij wonder overleefde de telefoon de val. De telefoon werd uiteindelijk met zijn eigenaar herenigd en zo werd het mysterie ontrafeld.

Of toch niet? Ondertussen rijzen er op het internet heel wat vragen over de echtheid van de opnames. Sommigen beweren dat het gaat om een reclamestunt van smartphonefabrikant Samsung.

Wat denk jij?

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Vrouw adopteert hond uit het asiel maar vergeet hem dan te voederen omdat ze het te “druk” had.

Vader van 2 kids laat zijn haar wassen bij de kapper, 3 dagen later vecht hij voor zijn leven op de Intensive Care