in

Hond gedumpt in plastic zak – Ze wilden hem opeten…

Ondanks het harde werk van dierengroepen over de hele wereld, worden honden nog steeds verkocht voor vlees in China.

China is ’s werelds grootste consument van hondenvlees, met elk jaar 10 tot 20 miljoen honden die worden gedood voor consumptie.

Xingyi Danielle, die in Singapore woont, bezocht haar vader in China toen ze een gruwelijke situatie tegenkwam.

Een groep mannen verkocht levende honden, verpakt in zakken voor vlees. De vader van Xingyi wist dat hij het misselijkmakende gezicht niet kon negeren en handelde daarom om een ​​van die arme wezens te redden van een gruwelijke, wrede dood.

De vader van Xingyi aarzelde niet om een ​​van de honden te redden en betaalde $ 90 om het te bevrijden.

  Frans Bauer onherkenbaar na ingrijpend nieuwe look!

Zijn appartement staat geen honden toe, dus het feit dat hij stopte om er een te redden zonder enig idee wat hij ermee ging doen, is lovenswaardig.

“Ik was heel trots, om eerlijk te zijn,” zei Xingyi over haar vader, volgens The Dodo.

Xingyi was zo geschokt dat deze honden gewoon in zakken werden gedaan alsof ze een stuk vlees waren, ze moest een foto maken en deze delen op Twitter.

De hond heette Doggo en woont momenteel in het kantoor van Xingyi. Hij maakt een behoorlijk puinhoop, dus ze werken allebei hard om hem een ​​meer permanent huis te kunnen geven.

  Autorijders krijgen de show van hun leven als ze zien wat de weg probeert over te steken

“De collega’s van mijn vader klagen over de puinhoop die Doggo maakt, maar hij doet nog steeds zijn best om hem een ​​goede omgeving te bieden”, zei Xingyi.

De meeste mensen in China eten geen hondenvlees, maar miljoenen honden worden nog steeds wreed behandeld en gedood voor vlees.

Er wordt gedacht dat elk jaar maximaal 15.000 honden worden geconsumeerd op het beruchte Lychee and Dog Meat Festival. Doggo is tenminste blij en dankbaar voor zijn eigenaren dat hij nu vrij is.

Monica (51) was aan het fietsen toen terrorist genadeloos mes in haar lichaam plantte

Moeder vermoorde haar pasgeboren baby – ze stopte haar kind in wasmachine