in

Man ziet 0p beveiligingscamera hoe zijn vrouw het bed deelt met 16-jarige zoon

Een man in Tasmanië, Australië had het vermoeden dat er een geesten in zijn huis rondwaarden. Hij besloot hierop een camera in zijn keuken te te installeren, in de hoop de paranormale verschijningen op beeld vast te leggen.

Toen hij de footage terugkeek, zag hij dat de spookcamera iets totaal anders had vastgelegd. Op de beelden van de spookcamera was te zien hoe zijn 28-jarige vriendin en moeder van zijn tweede zoon, aan het flikflooien en zoenen was met zijn 16-jarige zoon uit een eerder huwelijk. De man belde direct de politie die de vrouw arresteerde, aangezien de legale leeftijd voor rampetampen 17 is in Tasmanië.

Lees ook  Yolanthe deelt groot nieuws

Vriendin ontkent alles
De vriendin, met wie hij al 11 jaar samen was, ontkent dat de twee daadwerkelijk seks hebben gehad maar de jongen werd desondanks naar zijn opa en oma gestuurd om daar te gaan wonen, en gaf toe dat hij drie keer met zijn stiefmoeder had afgesproken in een hotel om te flikflooien.

Lees ook  Zie je deze vreemde dingen wel eens zweven in je ooghoeken? Dit is wat het is…

De vrouw vertelde in de rechtbank dat ze niet op de hoogte was dat 16 onder de legale leeftijd is. Ze werd veroordeelt tot een gevangenisstraf van één jaar.

Heb je vaak jeuk in je oren? Dit kan het betekenen

Barbie ligt in slechte toestand opnieuw in het ziekenhuis!