in

Man wordt uit huis gezet –een journalist is verbaasd als hij zijn identiteit onthult

Je huis is een plek waar je je veilig zou moeten voelen, en ik kan me niet voorstellen om uit mijn huis gezet te worden. Maar dat was precies wat er met Titus Blade Steel gebeurd toen hij uit zijn appartement gezet werd.

Toen Titus gedwongen werd om alles wat hij bezat te verkopen, in de voortuin van zijn oude appartement, dook een journalist op, die door had dat er iets speciaal aan hem was.

En slechts een paar weken nadat Titus zijn verhaal bekend werd gemaakt, gebeurde er iets bijzonders – iets dat zijn leven veranderde.

De 69-jarige Titus Blade Steel woonde al 10 jaar in hetzelfde appartement. Maar toen kreeg hij onenigheid met de huurbaas. Het kwam tot een rechtszaak.

Uiteindelijk was de rechter het eens met de huurbaas en werd Titus zijn appartement uitgezet.

Maar Titus was niet de enige die die dag uit het gebouw werd gezet. Hij deelde zijn huis met meer dan 20 zwerfkatten die hij van de straat had gered. Hij zegt dat hij dat deed om de maatschappij terug te betalen voor wat die over de jaren heen voor hem had gedaan.

En Titus zijn katten zouden ook weer terug op straat komen. Gelukkig was er een dierenasiel in Memphis die ermee akkoord ging om ze allemaal op te nemen.

Lees ook  Warm weekend voor de boeg met zon en 24 graden

Omdat hij geen plek had om zijn bezittingen te stallen, werd Titus gedwongen bijna alles wat hij had te verkopen.

Hij opende een ´winkel´ in de voortuin van zijn voormalige woning en begon zijn spullen te verkopen.

Tijdens de verkoop, kwam er een reporter van WREG Memphis langs. En toen Titus haar een paar oude krantenartikelen liet zien die hij bewaard had, besefte de reporter dat de man die voor haar stond erg bijzonder was.

De krantenartikelen lieten Titus zien als een getalenteerde kunstenaar en vertelde over zijn werk als vrijwilliger. De journalist besloot een verhaal te doen over Titus – en een paar dagen later, lazen een aantal mensen uit zijn verleden het verhaal. Ze realiseerden zich dat ze iets moesten doen.

Toen het verhaal publiek werd, ontving WREG Memphis een stortvloed aan e-mails en verhalen van mensen die Titus gekend hadden en die wilden helpen. Ze vertelden de zender dat Titus niet zomaar iemand was. Hij had een verhaal wat mensen moesten horen.

Titus zijn oude schoolgenoten van Memphis Technical High School vertelden dat hij een van de eerste Afro-Amerikaanse studenten ooit was – ze noemden hem een ¨pionier in het schoolsysteem.¨

Zijn klasgenoten herinnerden Titus vanwege zijn moed, talen en stralende persoonlijkheid.

“Met je warme en vrolijke lach doorbrak je grenzen en maakte je vrienden voor het leven,” schreef een van zijn klasgenoten, volgens WREG Memphis.

Lees ook  Hij bond me vast aan het bed, mijn man zat erbij en keek ernaar. Maar ik werd niet gedwongen.

Een maand nadat Titus zijn verhaal gepubliceerd was, besloot WREG Memphis te kijken hoe het met hem ging. Het bleek dat Titus bij zijn zus was gaan wonen.

Eén van Titus zijn oude klasgenoten ging met de camera crew mee, om hem weer eens te zien. Ze gaf hem 1.000 dollar cadeau dat zij en een aantal andere oud klasgenoten hadden verzameld.

“Het is zo genereus en ik voel dat ik zou kunnen huilen,” zei Titus.

Vlak daarna kwam Titus met nog meer voormalig klasgenoten in contact en een paar dagen later hadden zee en fantastische reünie.

Titus hoop dat hij zijn eigen kattenopvang kan beginnen in de toekomst. Waar hij voor katten kan zorgen totdat ze door ‘ voor altijd families’ worden geadopteerd.

Titus lijkt een extreme vriendelijke ziel die al het beste verdient in het leven. Ik hoop dat zijn dromen werkelijkheid worden. Ik ben zo blij dat hij weer in contact is met zijn vrienden van de middelbare school en ik ben geraakt doordat ze allemaal geld bijeen hebben gebracht om een oude vriend een tweede kans in het leven te geven.

Vergeet niet dit artikel te delen, zodat meer mensen Titus bijzondere verhaal kunnen zien.

Ingegraven kindje gevonden in het bos, op het laatste moment gered door bewaker

Man overlijdt nadat het echtpaar ruzie heeft – nu heeft de vrouw een belangrijke boodschap voor iedereen