in

Man wil zijn jongeheer in tweeën splitsen om op alien te lijken

PARIJS – Anthony Loffredo, die zelfs zijn oogbollen heeft getatoeëerd en zijn hele lichaam zwart heeft gemaakt om eruit te zien als een alien, plant nu een nieuwe (pijnlijke) behandeling.

Loffredo (33) probeert al jaren zijn lichaam helemaal zwart te maken door middel van tatoeages. Hij heeft zelfs zijn oogbal laten repareren. Allemaal voor één doel: hij wilde eruit zien als een “zwarte alien”. Het doet het nu bijna.

Lees ook  Bestuurder niet vervolgd voor doodrijden Tamar uit Marken

Nu staat hij voor een laatste interventie om zijn droom te vervullen. Hij wil zijn penis in tweeën splitsen. Een complexe en dure operatie. Maar vooral een pijnlijke.

De Franse man had zijn tong operatief verwijderd om eruit te zien als een slang, en hij had ook zijn neus en enkele vingers verwijderd. Hij heeft zelfs zijn schedel aangepast. Maar deze procedure is er een die maar weinig artsen willen uitvoeren. Omdat het niet ongevaarlijk is en ook voor problemen kan zorgen.
Loffredo reisde de wereld rond en gaf een klein fortuin uit aan al zijn transformaties. Voor deze laatste daad werft hij fondsen. Want de zorgverzekering vergoedt niets voor “schoonheidschirurgie”.

Albert Heijn annuleert bestellingen vanwege hitte, klanten boos

Lichaam van vermiste zwemmer (19) gevonden na grote zoekactie rond gracht in Zutphen