in

Man weegt 200 kilo en eet 10.000 calorieën per dag

Sommige mensen verdienen geld door op sociale media content te maken, merken te promoten of hun eigen leven te delen. Dit is het geval voor de 44-jarige Gainer Bull.

We hebben het vaak gezegd: het is belangrijk om je goed te voelen in je eigen lichaam en proberen gezond te leven.

Een paar kilo meer of minder is geen ramp, accepteer zoals je bent. Wil je afvallen, zijn geen draconische maatregelen nodig.

Eet evenwichtig en ga geleidelijk aan sporten, door bijvoorbeeld elke dag een beetje meer te lopen.

We moeten bekennen een beetje in de war te zijn door Gainer Bull. Maar, iedereen is vrij om te doen wat ze in het leven willen.

Deze 44-jarige man eet dagelijks meer dan 10.000 calorieën om zichzelf en zijn volgers te behagen op het sociale netwerk Only Fans.

Hij weegt zo’n 200 kilo, wat duidelijk niet gezond kan zijn. Gainer Bull, die volgens Metro in het echt Brian heet, maakt deel uit van een fetisj gemeenschap voor mensen die van overgewicht houden. Toen hij in de twintig was, woog hij zo’n 80 kilo en sindsdien heeft hij zich ingespannen om aan te komen.

Lees ook  Ook zo gek op Cornetto’s? DIT is waarom je de chocolade in het puntje beter kan laten liggen…

Hij houdt van overgewicht en verzekerde Metro ervan dat hij het als iets positiefs ziet, ook omdat hij van zijn imago kan leven.

Om zoveel calorieën te consumeren, heeft hij een groot voedselbudget en heeft hij geld nodig. Daarom begon hij met Only Fans, waar zijn volgers rond de 15 euro per maand betalen om te zien wat hij post.

“Op een normale dag, zoals elke dag, eet ik 10.000 calorieën, meer als ik kan. Ik kom niet snel aan, dus het is altijd een strijd voor mij geweest. Hoe groter ik word, hoe groter de uitdaging.”

Lees ook  André Hazes feest erop los met Bridget

Hij is zelden tevreden met zijn gewichtstoename en eet meestal veel fastfood.

“De extreme bouw is riskant en ik doe mijn best om het junkfood dat ik eet in evenwicht te brengen met voeding.

Ik zorg ervoor dat ik fruit en groenten eet, en veel eiwitrijk voedsel terwijl ik actief blijf in de sportschool.

Het is een uitdaging, maar het is belangrijk om de risico’s van een transformatie naar zo’n extreem enorm niveau te begrijpen.”

Gainer Bull – Bryan – geeft aan bewust te zijn van de risico’s die deze levensstijl met zich meebrengt, vooral in het geval van hart- en vaatziekten. De temptatie om nog meer volgers te krijgen, stimuleert hem om nog meer aan te komen.

Gainer Bull zegt dat hij blij is met zijn lichaam, ook al loopt hij gezondheidsrisico’s, nu en in de toekomst. Wat denk jij?

Buschauffeur vindt het niet raar om hand van kindje vast te houden – maar politie vindt van wel

Noord-Koreanen zijn gedwongen hun hond te overhandigen zodat ze worden geslacht voor het vlees