in

Man vindt puppy die schoen als schuilplaats gebruikt en geeft haar een nieuwe kans

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van verschillende mensen over de hele wereld, worden ontelbare dieren gered. Dit is het aangrijpende verhaal van Coco en Goran.

Goran Marinkovic woont in Servië. Elke dag ontfermt hij zich over meer dan 100 zwerfhonden en -katten. Zonder Goran hebben ze niemand anders die voor ze zorgt.

Afgelopen jaar maart kwam hij een kleine puppy tegen die hij niet alleen achter kon laten. Aan The Dodo vertelde de Serviër hoe hij tijdens het wandelen geluid vanuit de rosten hoorde komen. Het bleek een koude, hongerige en dorstige pup te zijn! Goran gaf haar meteen wat te eten.

Lees ook
Automobilisten filmen zwaar ongeval op A58: Krijgen allemaal boete 420 euro

Het kleine hondje bevond zich in de buurt van een stapel afval en had haar schuilplaats van een oude schoen gemaakt. Het diertje was te jong om zonder een moeder te zijn, maar Goran zag geen andere honden in de buurt.

Zodra hij haar naderde, ging de pup liggen en liet ze hem haar buikje zien. Goran legde uit dat ze uitgeput was. “Ze wist dat ik misschien haar enige kans zou zijn, dus ging ze liggen en gaf ze zich aan het lot over.”

Lees ook
Vliegtuig landt na vlucht van dertien uur op zelfde luchthaven vanwaar het vertrok

Hij bracht haar naar een dierenarts. Coco, zoals hij haar noemde, was ernstig verzwakt, maar weigerde op te geven. Naarmate haar kracht terugkwam, begon haar liefdevolle persoonlijkheid te verschijnen.

“Ze is dol op mensen,” vertelde Goran. “Ze is altijd vrolijk.”

Foto’s van de pup gingen viraal, nadat hij ze op Facebook plaatste. Al snel regende het adoptieverzoeken. Uiteindelijk koos Goran voor een liefdevol gezin in Duitsland.

Een jaar later is Coco nagenoeg onherkenbaar. Ze is een vrolijke, pluizige hond die altijd enthousiast is om op avontuur met haar gezin te gaan!

Porno verslaving loopt uit de hand: Huis niet meer bewoonbaar / ouders grijpen in

Vrouw die aan seks verslaafd was, had soms wel vijf keer per dag seks