in

Man vindt geheim luik in zijn huis, wat eronder zit zal je verbazen!

Dit luik is geen alledaagse vondst
Deze jonge Ier trok in zijn nieuwe appartement. Hij verhuisde naar een nieuwe stad en huurde een appartement zonder het gebouw te bekijken. De huur was zo goedkoop, dat hij meteen het contract ondertekende zonder het appartement zelf te bezichtigen. Toen hij eenmaal was ingetrokken, ontdekte hij een vreemd verschijnsel: er zat een geheim luik in de vloer. Wat hij daaronder vond, verwacht niemand.

Het appartement ziet er verder heel alledaags uit.

Appartement
De Ierse man Daniel Carley verhuisde naar een nieuwe stad en huurde zonder te twijfelen een goedkope woning. Het appartement was klein, maar meer had de man niet nodig. Omdat de huur zo goedkoop was, tekende hij het contract ter plekke zonder het appartement eerst te bezichtigen. Zonder erbij na te denken deed hij zijn intrek. Na een paar dagen deed hij een opmerkelijke vondst, iets wat zeker niet in het huurcontract stond. Daniel vond namelijk een geheim luik in zijn vloer.

Lees ook  Linda's nacht met Hans Kraay jr.

Oud klooster
Volgens Daniel is het appartement waarin hij woont gevestigd in een oud klooster uit de 19e eeuw. Het gebouw is gelegen in het midden van Engeland en is gerenoveerd tot moderne, maar kleine, appartementen met hoge plafonds. Het appartement is niets meer dan een studio met een kleine vliering als slaapkamer. Alles behalve de badkamer zit dus in één ruimte: de keuken, woonkamer, hal en slaapkamer. Het studio-appartement is voorzien van een kleine functionele badkamer. En recht voor die deur, deed Daniel zijn vondst: een geheim luik.

Lees ook  Een van de mannen gooit en sigarettenpeuk op zijn vriendin – dat hadden ze beter niet kunnen doen!

Wat Daniel onder dit luik vond, had hij nooit verwacht. Bekijk de foto’s en de video op de volgende pagina.

Fans van Céline Dion maken zich zorgen om vermagerde uiterlijk

Dit gebeurt er met je lichaam als je verstopt zit