in

Man verwijdert geslachtsdeel omdat die zijn tattoo’s verpest

Je kan van alles laten tatoeëren, het is maar net wat je persoonlijke smaak is, Adam Curlykale gaat net een stapje verder.  Zijn lichaam heeft hij voor 90% zwart laten tatoeëren, incl. zijn oogballen! Hij raakte verslaafd aan tattoo’s nadat hij gediagnosticeerd werd met kanker. Er zat echter een ding in de weg om er helemaal top uit te zien volgens de man, en dat was zijn snikkel.

Om dit probleem te verhelpen heeft hij zich bij het ziekenhuis gemeld om zijn genitaliën te laten verwijderen. Zijn snikkel, testikels en tepels zijn nu niet meer aanwezig.

De keuze van Adam, komt niet uit het niets. Hoewel je het niet kan zien, is adam geboren als albino. Dat betekent dat zijn huid zeer licht van kleur is. Door zijn kleurtje raakte hij depressief en besloot hij om zijn hele lichaam zwart te maken. Het enige lichte aan zijn lichaam zijn de witte wenkbrauwen en snor die zijn gezicht sieren.

Lees ook  Familie gelukkig met geadopteerd kind totdat ze Engels leert en de vreselijke waarheid bekent.

Adam is niet alleen bekend in Rusland, ook in Polen kennen ze de man met voornamelijk grijze huid. Hij deed daar zijn levensverhaal in het programma second face. Hij liet daarin weten dat hij na zijn kankerdiagnose depressief was en voor de tattoos koos. “Het leven is zo kort, dat ik gestopt ben met nadenken over wat er morgen gebeurt. Leef hier en nu”, zegt onze kale vriend filosofisch, alsof het een tekst van André Hazes is. “Ik ben altijd anders geweest. Daarom is grijs bijvoorbeeld ook mijn lievelingskleur. “ Vandaar dat zijn huid nu donker is. We hoeven overigens het eindresultaat niet te zien.

Lees ook  Super lastige puzzel: Hoeveel tijgers zie jij op deze foto? Slechts 3% van de mensen wist het antwoord!

Adam heeft de operatie laten uitvoeren in een ziekenhuis in het Mexicaanse Guadalajara. Daarna plaatste hij foto’s op Instagram.

Op onderstaande foto is te zien hoe hij eruit zag vóór zijn verslaving.

Dit is waarom je nooit aan de velletjes moet trekken als je bent verbrand

Slecht nieuws voor de moeder van Gerard Joling