in

Man vertelt taxichauffeur wat hij met de moeder van zijn vrouw deed. Maar de verrassende waarheid doet me hardop lachen.

Soms vertel je een leugentje om bestwil, maar na verloop van tijd worden de gevolgen van die leugen erger en erger – en dit is zo’n verhaal.

Een gelukkig getrouwd stel was klaar om naar een feestje te vertrekken. Ze deden een nachtlampje aan, zetten de huisparkiet in z’n kooi en de kat in de achtertuin.

Ze belden een taxibedrijf en bestelden een taxi. De taxi arriveerde en ze openden de voordeur om te vertrekken.

Plotseling liep de kat terug langs de voordeur naar binnen. Ze wilden de kat niet binnen houden omdat ze de kooi van de vogel altijd probeerde te openen om de arme vogel op te eten. De vrouw ging alvast naar de taxi, terwijl de man achter de kat aanging.

Lees ook  Dit is de reden waarom je een gaap nooit moet onderdrukken

De kat rende naar boven om de vogel te zoeken, met de echtgenoot in de achtervolging.

De vrouw wachtte in de taxi en wilde niet dat de taxichauffeur zou weten dat het huis die avond verlaten was – je weet maar nooit tegenwoordig. Dus legde ze uit dat haar echtgenoot weldra zou komen en dat “Hij boven gewoon even van mijn moeder afscheid aan het nemen is.”

Enkele minuten later stapt de man in de taxi.

Lees ook  Gevaar voor agenten: criminele Telegramgroepen jagen op hun namen en adressen

“Sorry dat het zo lang duurde”, zei de man toen ze begonnen te rijden. “Die stomme trut had zich onder het bed verstopt. Ik moest haar met een kleerhanger poken om haar onder het bed vandaan te krijgen!”

Hij vervolgde: “Ze probeerde te ontkomen, dus greep ik haar bij haar nekvel. Dan moest ik haar in een deken wikkelen om te verhinderen dat ze me zou krabben. Maar het werkte! Ze is vet, maar ik kon haar toch naar beneden dragen en gooide haar in de achtertuin!”

De taxichauffeur knalde prompt tegen een geparkeerde auto aan!

DEEL als ook jij gelachen hebt!

Dit gebeurt er als je je kat bij jou in bed laat slapen. Ik heb het altijd al vermoed, maar nu heeft de wetenschap het ook bewezen.

Plaatselijk dorp keurt wet goed die ouders van pestkoppen beboet. Steun jij dit?