in

Man verovert wereldrecord door tijdens zijn leven 32.340 Big Macs te eten

Donald Gorkse houdt van Big Macs. Heel veel Big Macs. De Amerikaan uit Wisconsin heeft namelijk het Guinness World Records gehaald door de meeste Big Macs in een leven te eten.

Met een aantal van ver boven de 30.000 burgers (32,340) heeft hij sinds 1972 elke dag een Big Mac gegeten. Toen hij zijn eerste probeerde in dat jaar wist hij gelijk voldoende. Hij besloot namelijk dat hij ze zou gaan eten voor de rest van zijn leven. Op zijn hoogtepunt (of moeten we het een dieptepunt noemen?) at hij maar liefst 9 Big Macs per dag. Tegenwoordig houdt hij het bescheiden met ‘slechts’ twee Big Macs per dag. Om geld te besparen koopt hij zijn wekelijkse dosis aan Big Macs in één trip zodat hij geld kan besparen op zijn benzine. Sinds hij met pensioen is moet hij natuurlijk wel op de kleintjes gaan letten.

Lees ook  Zien: veel ophef over deze foto van Bridget Maasland in té kleine bikini

Kerngezonde man
Verbazingwekkend genoeg is de bloeddruk en cholesterol van Gorkse relatief laag. Volgens hem komt dat omdat hij er geen friet bijneemt of andere fast food. Daarnaast loopt hij regelmatig een lange wandeltocht van zo’n 10 kilometer. De Big Mac is zelfs zó belangrijk voor hem dat hij familiefoto’s heeft van zijn kinderen die hun eerste Big Mac ooit proberen. Hij grapt zelfs dat hij graag heeft dat zijn kinderen op zijn grafsteen zetten hoeveel Big Macs hij geconsumeerd heeft tot zijn dood. Zodoende kunnen ze er namelijk op zetten “This many Big Macs will kill you.”

Lees ook  Geslagen met ijzeren stoelen: Jolande stapte na 12 jaar uit giftige relatie

Nooit stoppen
Stoppen met zijn Big Mac-verslaving is overigens geen optie. De enige reden dat hij het ooit zal opgeven is als zijn vrouw de Big Macs in een blender moet stoppen omdat hij niet meer kan kauwen. Mocht dat niet gebeuren dan blijven ze bij zijn lokale Mc Donalds een uiterst trouwe klant hebben. De video is overigens ook echt geniaal dus als je wat tijd over hebt, zeker even kijken:

Man verduistert 13 miljoen en geeft 12 miljoen uit op 18+ webcamsite

Andre Hazes uitgekotst na geven van concert