in

Man valt 60 kilo af – hierna wordt hij mee uit gevraagd door vrouw die hem pestte

Anthony Bayer, uit Australië, woog op een gegeven moment 157 kilo. Zijn gewicht was grotendeels te danken aan zijn verslaving aan fastfood.

Zijn zelfrespect bereikte zijn dieptepunt toen hij het slachtoffer werd van een wrede streek tijdens zijn prom. Een meisje deed net alsof ze met hem ging, maar wees hem af toen hij in een limousine voor haar deur verscheen.

De ommekeer kwam toen de 26-jarige man door een dokter werd gewaarschuwd.

Aan LADbible vertelde hij: “Ik wist niet gezond moesten en het kon me niet schelen. Ik was verslaafd aan fastfood.”

“Ik dacht nooit over mijn gezondheid na, totdat mijn arts zei dat ik diabetes ging krijgen. Ik barstte in tranen uit en besefte dat ik mijn leven moest veranderen.”

LEES OOK!
Filterverslaving: naar de cosmetische chirurg om op je favoriete filter te lijken

“Ik stopte met het eten van fastfood en begon voor mezelf te koken. Ik stapte ook voor het eerst in 2014 binnen bij een sportschool en heb nooit meer omgekeken.”

Anthony kreeg de ultieme erkenning toen het meisje dat hem tijdens de prom voor de gek had gehouden, hem op een date vroeg. Wat hij (gelukkig) niet deed.

Terugkijkend op zijn gewicht vertelde hij: “Ik haatte mezelf en had nooit gedacht dat iemand van me kon houden. Het enige wat ik wilde was een partner en een gezin, dus dat motiveerde me echt om af te vallen.”

“Ik werd altijd afgewezen en werd uitgelachen als ik meisjes benaderde. Maar nu vragen vrouwen me de hele tijd op dates. Ik ging van drie matches op Tinder, naar meer dan 1000 matches. Het is absurd.”

LEES OOK!
Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je

“Toen, ongeveer een jaar geleden, kreeg hetzelfde meisje dat zo gemeen voor me was voor de prom op de een of andere manier mijn telefoonnummer van mijn Instagrampagina en stuurde ze me een text waar ze haar excuses aanbood dat ze een bully was en vroeg of we op een date konden gaan.”

“Ik kon het niet geloven en heb niet eens geantwoord. Ik zal vergeven, maar zal nooit vergeten.”

Een prachtige prestatie van Anthony, die laat zien dat wilskracht en doorzettingsvermogen een leven kunnen veranderen!

Priscillia (18) dood gevonden op kerkhof, dader liep mee met stille tocht

Samantha de Jong aka Barbie betrapt op trio met twee andere ‘vrouwen’