in

Man treft bloedende schildpad aan op het strand en reageert onmiddellijk

YouTube gebruiker Steve Booker liep op het strand in Mexico doen hij iets ongewoons in het zand zag. Hij zag een zeeschildpad ondersteboven en levenloos naar een struik op het strand liggen. Ze was waarschijnlijk van de brug achter haar gevallen. Ze bloedde uit haar neus en haar schild was gebarsten.

Steve nam aan dat de schildpad dood was. Misschien was ze ´s nachts naar het strand gekomen om eieren te leggen, en had ze zichzelf bezeerd op de weg terug. Maar net toen Steve op het punt stond om weg te lopen zag hij dat de schildpad met een van haar ogen knipperde.

Lees ook  Dierenvrienden opgelet! Maak kennis met de mooiste tweelingkatten ter wereld. Zo schattig!

Ze leefde nog!

Steve wist dat hij direct moet handelen en ging recht op de schildpad af. Toen ze hem zag, was de schildpad waarschijnlijk bang en begon ze met haar pootjes te schoppen. Maar omdat ze op haar rug lag, kon ze nergens heen.

Steve pakte haar met beide handen op en zette haar weer rechtop.

Lees ook  Als je je kat 1 van deze dingen ziet doen, willen ze je iets heel belangrijk vertellen.

In deze video kun je de reactie van de schildpad zien nadat ze gered is. Het lijkt alsof ze behoorlijk uitgeput is van alles wat haar overkomen was. Maar hopelijk helen haar wonden snel en voelt ze zich beter!

Wat een geluk dat Steve toevallig op het strand liep en de schildpad zag! Anders was ze waarschijnlijk in het zand overleden. Deel Steve zijn mooie reddingspoging als jij zijn goede daad ook waardeert!

Oude man brengt zak naar het dierenasiel, als ze ziet wat erin zit, stromen de tranen over haar wangen

Baby wordt met 19 weken geboren, als de moeder hem op haar borst legt is het hartbrekend