in

Man stopt kokosnoot in achterwerk: vrucht zit 2 dagen klem

Een man uit Taiwan die een kokosnoot in zijn k*nt stak, moest deze door chirurgen eruit laten rukken. De verstopte 56-jarige, die niet werd geïdentificeerd, wachtte twee dagen voordat hij medische hulp zocht.

De man uit Taiwan bekende niet waarom hij de vrucht überhaupt gebruikte. Medici schreven in het British Journal of Surgery dat hij niet kon plassen en klaagde over hevige buikpijn. Bij onderzoek bleek uit scans dat de vrucht in zijn rect*m zat, waardoor zijn urethra werd samengedrukt en hij niet meer kon plassen.

De datum van het incident werd niet onthuld in het casusrapport van medici van het E-Da-ziekenhuis in de stad Kaohsiung, gelegen in het zuiden van het land. De kokosnoot, die 9 cm lang was, werd vervolgens via laparotomie geëxtraheerd – een operatie waarbij de buik werd geopend.
Medici hebben niet bekendgemaakt wanneer de man werd ontslagen.

Lees ook
“Zou papa alsjeblieft willen stoppen met slaan?” Vader (35) speelt gruwelijk ‘spelletje’ met jonge kinderen

Laparotomieprocedures brengen volgens de NHS echter vaak een ziekenhuisverblijf van maximaal vijf dagen en een herstelperiode van zes tot acht weken met zich mee.

Berichten in de medische literatuur over voorwerpen die vastzaten in intieme zones dateren uit de 16e eeuw. Naast kurken zijn andere voorwerpen die naar verluidt door artsen in de loop der jaren zijn teruggevonden, onder meer plastic spuitbussen, een plastic beker en zelfs kinderspeelgoed.

Lees ook
Oudere vrouw die met jongere mannen gaat: ze jagen op me wegens mijn jeugdig uiterlijk

NHS-artsen zijn geen onbekende in het omgaan met soortgelijke incidenten, waarbij uit data-analyse vorig jaar bleek dat er jaarlijks ongeveer 400 ‘buitenlandse’ voorwerpen uit Engelse an*ssen worden gehaald.

Geschat werd dat dit de belastingbetaler ongeveer £340.000 per jaar zou kosten voor zaken als medicijnen voor het uitvoeren van procedures en de mankracht van NHS-personeel.

Maar het inbrengen van voorwerpen in een rectum, ook wel an*al spelen genoemd, brengt een aantal risico’s met zich mee.

Ze kunnen niet alleen vastzittende voorwerpen opleveren, maar kunnen ook de darmen perforeren, wat dodelijk kan zijn omdat materiaal uit het spijsverteringskanaal in andere delen van het lichaam terecht kan komen en een infectie kan veroorzaken.

Boa’s gaan dit jaar streng controleren in wijken op stoepkrijten: Dit is de boete!

Veel ophef over ‘ranzige foto’ van Monique: “Ben er al 46 mee geworden”